Home     Hévíz     Bangó Vendégház

Bangó Vendégház - Hévíz

Hévíz, Bangó Vendégház

Bangó Vendégház, Hévíz

Hévíz

Jöjjön gyógyulni, felfrissülni Hévízre, a Bangó Vendégházba!

Örülnénk, ha vendégként üdvözölhetnénk házunkban.

Töltsenek nálunk egy kellemes hetet családias környezetben! Házunkból csodálatos kilátás nyílik a szomszédos hegyekre, gépkocsival érkező vendégeknek zárt parkolót biztosítunk.

Milyen szálláslehetőséget nyújtunk?

Rendelkezésükre áll:

  • 2 db kétfős apartman terasszal, külön fürdőszobával, WC-vel, Tv-vel, hűtőszekrénnyel, minibárral - közülük az egyik négy fősre bővíthető; illetve
  • 3 db kétfős szoba, külön fürdőszobával, WC-vel, Tv-vel, egy ebédlő főzési lehetőséggel, hűtőszekrénnyel, minibárral.

Bőséges, gazdag, egyénre szabott reggelivel kényeztetjük el (részben saját termelésből) és segítséget nyújtunk abban is, hogy az itt eltöltött üdülése kellemes legyen: segítségére leszünk idegenforgalmi nevezetességek keresésében, helyi szórakozóhelyek kínálatában, jutányos bevásárlási lehetőség terén és az orvosi ellátásban. Zárt kertünkben napozó nyugágyakat talál napernyővel. Kellemes estéken grillezéssel teheti még felejthetetlenebbé Hévízen töltött napjait.

Vendégeinknek masszázs lehetőséget biztosítunk!

Szemben velünk található egy hotel gyógyfürdővel és sokoldalú gyógylehetőséggel, köztük az egyedülálló hévízi gyógyiszappal. A városból lehetőség van buszos kirándulásra is, pl.: Budapestre, a Pusztára. A közeli éttermek magyar és nemzetközi konyhájukkal sokoldalú kínálatot nyújtanak. Ha jól érezte magát nálunk, kérem ajánljon tovább minket.
Viszontlátásra Hévízen!

Áraink: 3500-4000 Ft/éjszaka/fő

Képek a szálláshelyről: Bangó Vendégház

Bangó Vendégház, 8380 Hévíz, Vörösmarty út 120.

Bangó Vendégház - Hévíz