• 9982 Apátistvánfalva, Fő út 51.
  Szállások     Apátistvánfalva     Apát Hotel***

Apát Hotel*** - Apátistvánfalva

Apátistvánfalva, Apát Hotel***

Apát Hotel***, Apátistvánfalva


Bemutatkozás:
A családi vállalkozásként működtetett, Apát- Hotel és Étterem az Őrségi Nemzeti Park területén, az osztrák-magyar-szlovén Hármas határnál, az osztrák határátkelőtől 10 -, a szlovén határátkelőtől 3 kilométerre Apátistvánfalván helyezkedik el. A legközelebbi város, Szentgotthárd 8 kilométerre található.
A terület lakosairól, a magyarországi szlovénekről kapta a nevét. A vidék az Alpokalja földrajzi egység részeként egyedülálló természeti  adottságokkal, gyógy - klimatikus jellemzőkkel rendelkezik. Korábban zárt terület volt, ma az Őrségi Nemzeti Park részeként természetvédelmi oltalom alatt áll.
A szálloda több mint 7 hektáros ősparkkal (amely egybeolvad az Őrségi Nemzeti Parkkal) és a pihenés, kikapcsolódás és az aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével várja Kedves Vendégeit.

Szobáink & Szolgáltatások:
A megszépült Apát Hotel*** 20 szobájával 52 fő vendégül látását teszi lehetővé, szobáink egy része zuhanyzós pót-ágyazható, színes televízióval felszerelt (10db). Két apartmanunk családoknak nyújt kényelmes szállás lehetőséget, valamint kisebb méretű közös fürdőszobával (8db) rendelkező szobáinkban is kellemesen pihenését biztosítunk vendégeink részére.

A domborzati viszonyok és a természeti adottságok tökéletes lehetőséget biztosítanak túrázáshoz, kerékpározáshoz, nordic-walking túrákhoz.

Vendégeink részére kerékpártárolóval, kerékpárbérlési lehetőséggel, nordic-walking bot kölcsönzésével és térképekkel állunk rendelkezésére.

Minden részletre figyelünk, hogy az élmény valóban feledhetetlen legyen!

A hotel közelében lehetőség van lovaglásra, valamint megismerhetik a Hársas tó valódi horgászparadicsomát.
A szomszédos faluban fellelhető gyógynövény-arborétum megtekintése valóban egyedi élményt nyújt a látogatók számára.
Továbbá masszázs és szauna szolgáltatásainkkal lehetőséget biztosítunk a teljes relaxációhoz!

Apát Étterem:
Konyhánk vidékünk, az Őrség jellemző alapanyagaiból dolgozik, melyből helyi, hazai és nemzetközi ételeket egyaránt készítünk. Számunkra fontos szempont, hogy a vendég a lehető legfrissebb és legízletesebb ételeket fogyassza, ezért lehetőség szerint a helyben termelt alapanyagokat részesítjük előnyben.
Éttermünk kínálata széles spektrumon mozog, idényjelleggel megtalálhatóak benne olyan ételek, mint a dödölle vagy a disznótoros káposzta, de olyan különlegességek is, mint a káposztás-tökmagos rétes, vagy a már szinte elfeledett régi magyar étek: a kerékrépa különböző variációi. A közeli erdőnkben frissen szedett, vargánya gombát tálalunk vendégeink részére.
Jöjjön és kóstolja meg Ön is különleges ajánlatainkat, válasszon étlapunkról kedve, ízlésvilága szerint!

Képek a szálláshelyről: Apát Hotel*** adatlapja

Apát Hotel***, 9982 Apátistvánfalva, Fő út 51.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!