• 6088 Apostag, Akácfa utca 2.
  • +36-209-429-548
  Szállások     Apostag     Apostag Roll Vendégház

Apostag Roll Vendégház - Apostag

Apostag, Apostag Roll Vendégház

Apostag Roll Vendégház, Apostag


Apostag az Alföldön, az 51-es út mellet, Dunavecse és Solt között található, ide várjuk Önöket szeretettel vendégházunkba.

A felújított parasztházat és a hozzátartozó nagy udvart egy- két család vagy baráti társaság részére ajánljuk nyaraláshoz, hétvégi programokhoz.

A kis tornácos házban 3 szoba, konyha és fürdőhelyiség található. Bokrokkal körbezárt, nagy udvar fogadja a pihenésre, szórakozásra vágyókat, ahol kerti bútorok és gyermekmedence szolgálja a vendégek kényelmét .  A konyha teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, edények). Az udvaron lévő tűzrakóhely lehetőséget nyújt a hangulatos szabadtéri főzésre, sütésre.

Nagy vonzerőt jelent a Duna közelsége, mind a fürdeni vágyóknak, mind a horgászást kedvelőknek. A természetet szeretőknek a holtágak érintetlen, mindig változó élővilága nyújt feledhetetlen élményt.

Férőhely: 6+ 2 pótágy, udvaron sátorozási lehetőség

Képek a szálláshelyről: Apostag Roll Vendégház

Apostag Roll Vendégház, 6088 Apostag, Akácfa utca 2.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.