• 8261 Badacsony, Kossuth Lajos u. 40.
  • 06 70 224-16-24
  Szállások     Badacsony     Panoráma Vendégház

Panoráma Vendégház - Badacsony

Badacsony, Panoráma Vendégház

Panoráma Vendégház, Badacsony


A "PANORÁMA" Vendégház a Balaton északi partján a nagymultú BADACSONYI szőlőhegyen, 150 méter magasan, a Balatontól és a faluközponttól sétálva, 10 percnyi járásra épült.

Badacsony Budapestről az M7-es autópályán és a 71-es úton, Bécs felől Sopronon keresztül a 84-es, és a 71-es úton érhető el.
A község, mint üdülőhely több balatoni stranddal, nagyforgalmú hajó- és vitorlás kikötővel, kirándulási, horgászási, csónakázási, vitorlázási, lovaglási, teniszezési és egyéb sportlehetőségekkel és nem utolsó sorban jó boraival és hangulatos vendéglőivel várja vendégeit. Gyógyvízű fürdők /pl.Hévíz/ 25-35 km utazással érhetők el.

A vendégházban három különbejáratú apartman, kis előkerttel,és egy önálló,kertes apartmanház áll vendégeink rendelkezésére, háló- és nappali szobával, zuhanyzó-, mosdó, WC-vel. A privát parkoló az apartmanok előtt van.

A reggelit a vendégház közös nappalijában tálaljuk.

Házunknak különálló nappalija, saját fürdőmedencéje, napozóterasza, kilátója bárja és nem utolsó sorban borpincéje is a vendégek rendelkezésére áll.

Szabad tűzön történő sütési, valamint külön főzési lehetőségek is adottak vendégeink részére a hangulatos környezetben. Emberbarát kutya hozható, előzetes egyeztetés után.

Képek a szálláshelyről: Panoráma Vendégház adatlapja

Panoráma Vendégház, 8261 Badacsony, Kossuth Lajos u. 40.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!