• 8261 Badacsony, Római út 204.
  • 30/977-3227
  Szállások     Badacsony     Badacsony Turistaszálló

Badacsony Turistaszálló - Badacsony

Badacsony, Badacsony Turistaszálló

Badacsony Turistaszálló, Badacsony


Üdüljön Badacsony központi helyén lévő, a Balatontól kb. 300 méterre, festői, csendes, nyugodt környezetben, fekvő, egyszerűen berendezett komfortos üdülőnkben.

Ideális hely családoknak baráti társaságoknak. Ha kedvet kap, hogy élményekben gazdag balatoni nyaralás mellett megismerje a vulkánok völgyét és annak környékét, látogasson meg minket, szeretettel várjuk.

Kistestű kutyákat szívesen látunk! A Badacsony Turistaszálló üdülési csekk elfogadóhely. Nyitva tartás május 1-től szeptember 20-ig.

Szobák:
Az üdülő 56 személy befogadására alkalmas, zárt parkolóval és napozóterasszal is rendelkezik, ahonnan csodálatos balatoni panoráma tárul elénk. A szobák többségében kétágyasak, színes TV-vel, ill. hűtővel felszereltek.

Árak a letölthető dokumokban! (lap alján)

Az IFA 300 Ft!

Ellátás: Félpanzió igényelhető.

Szolgáltatások:
Borozó, borkóstolás, csoportok részére kedvezmény, étterem, büféreggeli, horgászat, kávézó, pingpongasztal, saját kert, saját parkoló, sátorhelyek, TV a szobában, zuhanyozós szobák, családbarát, kisállat bevihető, üdülési csekk elfogadás

Programok:
Felhívjuk a természetjárók és a kirándulások kedvelőinek a figyelmét arra, hogy Badacsony mindenhez közel van, amit a Balaton északi partján érdemes megnézni.

Badacsony vulkanikus fennsíkjára nagyon szép és érdekes túraútvonalak vezetnek, többek között tanösvény is található, melyen haladva megismerhetjük a hegy kialakulását, egykori kőbányák maradványait a hegyoldal változatos növényvilágát.

Kirándulási lehetőségek: Hévíz, Keszthely, Sümeg, Badacsony, Tapolca, Salföld, Káli-medence.

A környék látnivalói:
Badacsonytomaj a badacsonyi borvidék központja. A településen található a fekete bazaltkőből épült neoromán stílusú római katolikus templom. Európa első ilyen építménye, melyhez hasonló csak Franciaországban található.

Innen nem messze tekinthető meg a Helytörténeti Múzeum kiállítása. A hajóállomás közelében áll a híres festőművésznek, Egry Józsefnek a "Balaton szerelmesének" az emlékmúzeuma.

Képek a szálláshelyről: Badacsony Turistaszálló adatlapja

Badacsony Turistaszálló, 8261 Badacsony, Római út 204.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!