Szállások     Bajánsenye     Őrség Malom Panzió

Őrség Malom Panzió - Bajánsenye

Bajánsenye, Őrség Malom Panzió

Őrség Malom Panzió, Bajánsenye

Bajánsenye

Maradjon velünk még egy éjszakát...!

Június 1.-től Augusztus 31.-ig minden kedves vendégünknek, aki 4 éjszakát eltölt nálunk,annak az 5. éjszakát ajándékba adjuk!

2011 januárjától várjuk a vendégeinket a Bajánsenyén található megújult Malom Panzióban. Családommal arra vállalkoztunk, hogy az idelátogatóknak szállást biztosítsunk és lehetőség szerint minden kívánságukat teljesítsük. Szeretnénk, ha minden vendégünk elégedetten távozna és hamarosan újra vendégeink között köszönthetnénk.

 

A hatalmas zöld erdők, a friss levegő, a nyugalom és a csend, mind azt bizonyítja, hogy csodálatos hely.

 

A panziónk egykoron gőzmalomként működött, 1996-ban történt, teljes felújítása óta üzemel szálláshelyként. Átépítésekor fő cél volt az épület eredeti kialakításának megőrzése, ami egyedivé varázsolja az épületet. Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a környékre irányuló kirándulások kiindulási pontja legyen. Minden látnivaló, érdekesség könnyen elérhető, megközelíthető.

 

A szálláshely kétszintes, az első emeleten 3 szoba és az apartman található. A tetőtérben 5 szoba került kialakításra. Szobáink 2-6 férőhelyesre pótágyazhatóak, amelyek így is tágasak és barátságosak a sok beépített faanyagnak köszönhetően. Minden szobához zuhanyfülkével felszerelt önálló fürdőszoba tartozik. Apartmanunk ideális családok, baráti társaságok számára. Felszerelt konyhával, fürdővel, 2 szobával, nappalival.

 

Maximális befogadó képességünk: 39 Fő!

A panzió alsó szintjén található társalgóban lehetőség van a beszélgetésre nyugodt csendes környezetben egy finom kávé mellett, egy jó pohár bort kortyolgatva. Vendégeink itt tudják elfogyasztani a svédasztalos reggelit.

 

A szálláshely tágas parkolóval, nagy füves udvarral várja a vendégeket. Az udvarban szalonna sütési, bográcsozási lehetőség van. A legkisebbeket homokozó várja az udvarban, a felnőttek a kerti hintában ülve pihenhetnek és még a kicsik is szem előtt vannak. Nyári estéken szép látvány az udvarban kialakított tavacska. Ahol az ügyes szeműek kishalakat is láthatnak.

 

Az Őrség minden évszakban nagyon sok programlehetőséggel várja az idelátogatókat. Aki egyszer ellátogat az Őrségbe mindig visszavágyik ide! Jöjjön el Ön is és ismerje meg az Őrségi táj csodálatos szépségeit, harmóniáját, nyugalmát!

 

Biztos vagyok abban, hogy aki ellátogat hozzánk és eltölt velünk néhány napot, sok felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!

 

Képek a szálláshelyről: Őrség Malom Panzió

Őrség Malom Panzió, 9944 Bajánsenye, Rákóczi u. 14.

Őrség Malom Panzió


Szoba 1 fő részére: 4 500 Ft/éjszaka

Szoba 2 fő részére: 8 500 Ft/éjszaka

Szoba 3 fő részére: 12 000 Ft/éjszaka

Szoba 4 fő részére: 15 000 Ft/éjszaka

Szoba 5 fő részére: 17 500 Ft/éjszaka

Szoba 6 fő részére: 19 000 Ft/éjszaka

Apartman: 20 000 Ft/éjszaka

Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, 14 korig 50% kedvezmény.

Reggeli: 900 Ft, gyerekeknek 10 éves korig 550 Ft

Főétkezést a vendégeink részére a következő éttermekben biztosítjuk:

1. A panziónktól kb. 2 km-re lévő Határcsárdában tudnak elfogyasztani a tájjellegű ételekből összeállított étlapról, melynek az ára 1900 Ft/fő.
2.  A panzió mellett lévő Berek Halászkertben tudnak elfogyasztani a panziónk részére változatosan összeállított étlapról, melynek az ára 1900 Ft/fő.

 

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, összege 150 Ft/fő/éjszaka.

Áraink forintban értendőek és az áfa-t is tartalmazzák.

 

Ajánlatunk iskolai osztályoknak...

Panziónkban szívesen látunk iskolás osztályokat, diákcsoportokat! Számukra ingyenesen egyedi árajánlatot készítünk kedvezményekkel! Ajánlatunkat kérje személyesen elérhetőségeinken.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!