Szállások     Bakonyjákó     Forrás Vendégház

Forrás Vendégház - Bakonyjákó

Bakonyjákó, Forrás Vendégház

Forrás Vendégház, Bakonyjákó

Bakonyjákó

Célunk, hogy kényelmes környezetben nyitottan figyeljük vendégeink kívánságait, valamint természetes kedvességgel nyújtsuk szolgáltatásainkat. Szeretnénk harmonikus légkörben hagyományos magyar vendégszeretettel egyedi élményt nyújtani, amiért újra és újra bennünket választanak.

Miért "Forrás" vendégházunk neve?
A több mint egy hektáros pihenőpark területén feltörő kristálytiszta karsztvíz igazi forrásunk.Vendégházunk forrása az aktív pihenésnek, az emberi értékek újjáélesztésének.

Hagyja maga mögött az állandó rohanást!

Hagyja otthon karóráját és mobiltelefonját! Töltsön egy kis időt családjával, törődjön egy kicsit saját magával! Vendégházunk patakok és tavacskák ölelésében kínál kikapcsolódást. Öreg malom árnyékában épült hangulatos apartmanokat, étkezőt, tágas fedett teraszt, kemencét, szauna-házat, virágos gádort, belső udvart, tágas pihenőparkot foglal magába az épületegyüttes.

Apartmanok:
A vendégház 5 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik elkülönülő térben 2x2 ággyal, további 2 pótágy lehetőséggel, zuhanyzós fürdőszobával várja a vendégeket. Hangulatos bútorok szolgálják a kényelmet.

Vidéki üdülőház:

Családok, kisebb baráti társaságok számára kínáljuk, akik szeretnének   még a háttérben dolgozó személyzettől is elkülönülve megpihenni egy   nyugodt, minden kényelmet biztosító helyen. Nem élnek itt a tulajdonosok,  és egy időben csak egy társaság veheti igénybe a ház szolgáltatásait. 

Üdülőházunk Bakonyjákó belterületén zárt parkosított udvarban található  épületegyüttes.  A parkosított udvarban a minden évszakban gyönyörködtető lombhullató,  és örökzöld növények találhatók. A sziklakertben a törpe növények között a  kora tavaszi hagymás virágok, a nyáron illatozó fűszernövények hívják   magukra a figyelmet. Az egybefüggő pázsit játékra, a tűzrakóhely kellemes  esti időtöltést kínál. 

A ház kényelmes belső tereit a fedett terasz köti össze a kerttel, ahol   kényelmes bútorok szolgálják az olvasgatást, szunyókálást, beszélgetést.  Zárt tárolóban a kerékpárral érkezők biztonságban tudják értékes kültéri   eszközeiket. 

A ház 4db kétágyas szobával várja az érkezőket.  Két szoba pótágyazható  3 illetve 2 pótággyal. Összesen 13 fő kényelmes elhelyezését tudjuk   biztosítani.  Az esti beszélgetést a bőr ülőgarnitúra, asztal és székek teszik még   kényelmesebbé.  Két fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére. Az egyikben páros   zuhanyzó, a másikban kád áll a rendelkezésre. 3 toalett kézmosókkal került  kialakításra. 

A hálószobáktól elkülönítve külön bejárattal alakítottuk ki jól felszerelt   konyhánkat és az étkezőt.  Itt vendégeink önellátást is választhatják, vagy az éttermünk szolgáltatásait  is igénybe vehetik.  A vendégek rendelkezésére álló konyhában 20 főre elegendő étkészlet,   pohár, evőeszköz, gáz sütő- és főzőkészülék, mikrohullámú sütő, kenyér   sütőgép, vízforraló, mosogatógép, mosogatótálca hideg-meleg vízzel,   hűtőgép, tágas konyhapult biztosítja az önellátáshoz szükséges   feltételeket. 

Az étkezőben hangulatos fa asztalok és bőr székek várják a közös   étkezésre vágyókat.  A hosszú esti játékok, borozgatás, beszélgetés itt nem zavarja a már

Képek a szálláshelyről: Forrás Vendégház

Forrás Vendégház, H-8581 Bakonyjákó, Arany János u. 2.

Forrás Vendégház - Bakonyjákó


Az árak minden szolgáltatás esetén Forintban értendők, és az általános forgalmi adót tartalmazzák, IFA 400,-Ft/vendégéjszaka

Szállás ára családi galériás, fürdőszobás szobáinkban 1-2 éjszaka foglalása esetén 10.000.-Ft/éj/szoba, 3 éjszaka foglalásától 8000.-Ft/éj/szoba. Családok érkezése esetén egy szobában az alsó szinten 2 szülő, a galérián akár 4 gyermek is kényelmesen tud pihenni. A fenti szoba ára a teljes családra vonatkozik. br />
Gyermekcsoportok fogadása esetén egyedi kevezményekkel szolgálunk.

Családok, csoportok vendégfogadásánál egységesen válsztható ellátásaink.
A félpanziós ellátás során éttermünk napi kínálata kerül a vendégek asztalára.

Felnőtt félpanzió 2900,-Ft/fő/nap
svédasztalos reggelit és kétfogásos vacsorát tartalmaz

Gyermek félpanzió 1800,-Ft/Fő/nap
svédasztalos reggelit és kétfogásos vacsorát tartalmaz

Reggeli:
Svédasztalos 1000,-Ft/fő
Parasztreggeli sonka, kolbász, tojásételek, házi lekvárok 1500,-Ft/fő
Szendvics citromos teával 600,-Ft/fő

Ebéd: menükínálatból 12.00-14.00
Vacsora: menükínálatból 18.00-20.00

Az étterem fogyasztási igény esetén használható
Az étterem bérleti díja éttermi szolgáltatás idején túl:

10.00-12.00: 6000,-Ft
14.00-18.00: 6000,-Ft
20.00-tól reggelig: 12000,-Ft


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!