Szállások     Bakonyság     SágHáz, Bakonyság

SágHáz, Bakonyság - Bakonyság

Bakonyság, SágHáz, Bakonyság

SágHáz, Bakonyság, Bakonyság

Bakonyság

A HÁZ körülbelül száz éves, nagyméretű parasztház, homlokzata közvetlenül a falu főterére néz. Összesen négy lakrésze van: az "Ilus Néni szobája" (ő lakott itt ugyanis korábban) négyágyas, a "Tiszta szoba" háromágyas, a "Holdfényszoba" szintén háromágyas, a "Szerelmi lak" pedig kétágyas. Minden szobához tartozik fürdőszoba. A szobák egyedi fafűtésesek. A lakrészek egyedi arculatúak, mindegyik saját színvilággal, hangulattal rendelkezik, reméljük, mindenki megtalálja a személyiségéhez, ízléséhez leginkább illőt.

A ház közös belső helyisége a nagyméretű, rusztikus konyha, a kertben fedett pavilon alatt étkezhetnek, hűsölhetnek vendégeink.

Külön épület a "Kisház", melyet hangulatos társalgóvá alakítottunk, alatta a szép estéket ígérő, római katakombákra emlékeztető borospincével.

A ház a legmagasabb, négy napraforgós vendégház-minősítést kapta.

Amit tudunk

Étkezés: A SágHáz jól felszerelt, önellátásra alkalmas konyhával rendelkezik. Amennyiben vendégeink igénylik, előzetes egyeztetés alapján reggelit, félpanziót vagy teljes ellátást biztosítunk. Szívesen ajánlunk környékbeli - általunk kipróbált - bakonyi ínyencségeket kínáló kisvendéglőket, éttermeket.

Kert: A SágHáz kertjében grillező és bográcsozó tűzhelyen készíthetők ételek a szabad tűz fölött. Szép kerti bútorok, nyugágyak szolgálják vendégeink kényelmét. A gyerekeknek játszókunyhót építettünk, a kerthez tartozó rét kiválóan alkalmas sport- és egyéb, szabad teret igénylő csoportos foglalkozásokra. Vendégeink a kertben parkolhatnak.   

Lovaglás: A közeli Pápateszéren, gyönyörű környezetben lovagolhatnak kezdők, haladók, a félénkebbek lovaskocsiról szemlélhetik a bakonyi tájat. Lehetőség van lovas íjászat tanulására, gyakorlására is.

Programszervezés: Vendégeink igényei szerint segítünk megszervezni programjaikat, legyen szó buszos kirándulásról vagy bakonyi gyalogtúráról. Tanácsainkkal, ötleteinkkel mindig rendelkezésükre állunk,
angol, német és olasz nyelven is.

Látnivalók

Bakonyságról szép dunántúli városok, falvak és a Bakony vagy a Sokoró természeti kincsei könnyen megközelíthetőek. Győr városa, a pannonhalmi bencés kolostor, a zirci apátság, Bakonybél, a Cuha-völgye, Ganna, Döbrönte félórás autóúttal elérhetőek.

Pápa, a gyönyörű barokk város húsz perces autóúttal közelíthető meg, termálfürdője, szaunáival, belső és külső medencéivel egész évben várja vendégeit. Szintén húsz percnyi autóúttal elérhető a csodálatos fekvésű Teveli tó (Nagytevel), melynek kulturált strandján öröm a fürdőzés a nagy nyári melegek idején.

Bakonyság szomszédságában, Lovászpatonán igen szép román kori templom maradt fenn, aki ezt megnézi, feltétlenül barangoljon egyet utána a Somogyi kastély parkjában is. Aki nem szeretné elhagyni a falu közvetlen közelségét, az ballagjon ki a szőlőhegyre, gyönyörködjön a többszázéves présházakban és ne utasítsa vissza, ha megkínálják egy jó pohár újborral!

Képek a szálláshelyről: SágHáz, Bakonyság

SágHáz, Bakonyság, 8557 Bakonyság, Kossuth u.12.

SágHáz, Bakonyság - Bakonyság


3300 Ft/fő/éjszaka + 200 Ft IFA. Az ár tartalmazza az egyszeri  takarítást, ágyneműt, egy törölközőt, a ház és a kert használatát. Pótágy: 2000 Ft+200 Ft IFA. 1 fős foglalás esetén 25%-os felárat számolunk fel.

A fürdők toalettpapírral, szappannal felszereltek. A konyhában főzési alapanyagok, fűszerek megtalálhatók, amennyiben ezeket felhasználták, kérjük azok pótlását.

Fűtési szezonban (október 15-től április 15-ig) 4000 Ft/fő/éj+200 Ft IFA, ez magában foglalja a ház felfűtését, a tűzifát (ottlétük alatt a szobák fűtéséről már a vendégek gondoskodnak)

Kedvezmények: A teljes ház bérlése esetén 10% kedvezményt, 12 évesnél fiatalabb gyerekek számára 50% kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatt a szállás ingyenes.

Újdonság! Csoport árak
14 éves korig:        2400Ft/fő/éj
14-18 éves korig:  2800Ft/fő/éj
18 év fölött:             3000Ft/fő/éj

Üdülési csekket elfogadunk!

Háziállat: Kedves, barátságos és maguk után takarító blökiket nagyon szívesen látunk.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!