• 8630 Balatonboglár, Parti sétány 9.
  • +36 70 / 290-3101
  Szállások     Balatonboglár     Seuso Hotel

Seuso Hotel - Balatonboglár

Balatonboglár, Seuso Hotel

Seuso Hotel, Balatonboglár


SEUSO HOTEL – PRIVÁT STRAND

BALATONBOGLÁR BÁTHORY U. 2/A

SAJÁT STRAND, KÖZVETLEN VÍZPART

Szállodánk Balatonboglár központi szabad strandja mellett,  a város legszebb részén, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Ezen az ingatlanon két épületünk van, az A épület, mely klasszikus szobákkal rendelkezik és a B épület, mely összenyitható, kertkapcsolatos, nagycsaládosoknak is alkalmas szobákból áll. Minden szobában tv, kishűtő, fürdőszoba, garderobe, a B épületben a  WC minden esetben szeparált a fürdőszobától.  Minden szobát spaletta véd a melegtől. Bárunk és recepciónk éjjel-nappal kiszolgálja kedves vendégeinket. A kertben és a teraszokon kerti bútorok, hintaágyak, napozóágyak szolgálják vendégeink kényelmét, grillkert, padok és, asztalok. A vízparton az igazán nagy napozó- és kikötőstégjeinkről luxus kilátás nyílik a zsúfolt szabad strandra, és a csodás látványt nyújtó északi partra.  A gyermekeknek homokozót, homokos játszószigeteket, kerti játékokat kínálunk, a sekély SEUSO öböl vize pedig mindig magasabb hőmérsékletű a nyíltvíznél, ezért szívesen játszanak benne a kicsik.  Zárt, éjjel-nappal őrzött parkoló.

SEUSO VENDÉGHÁZ - A SZABAD STRANDNÁL

BALATONBOGLÁR PARTI SÉTÁNY 9.

Ez az épület a szálloda üdülőháza, a másik létesítménytől 5 percre, a szabad stranddal határos parti sétányon helyezkedik el. Ebben az épületben három ágyas szobáink vannak, két szinten, minden szobában tv található. Van egy közös konyha is, mely használható, valamint a földszinten egy klubhelyiség 21 -24 fő részére ülőhellyel, asztalokkal. A ház rendelkezik két nagy terasszal is, melyről a sétányra és a nyüzsgő szabad strandra látni. Ez az épület elsősorban csoportoknak alkalmas, 21-24 fő befogadásával. Ebben az épületben megszálló vendégeink is igénybe vehetik a vízparti épületeinkhez tartozó szolgáltatásokat.
Az épület kimondottan alkalmas csoportos nyaralásra, gyermeküdültetésre, kiscsoportos képzésekre, csapat összekovácsoló programokra, melyhez igazán különleges, néha embert próbáló programot is tudunk biztosítani, tapasztalt, képzett trainerekkel. Az épület téli-nyári üzemelésű, ezért folyamatos, egész évre szóló tervezésre is alkalmas. Közvetlenül a szabad strandnál található a város nyári központjában, előtte folyik az élet, itt rendezik meg a Balaton-átúszást, a Boglári Napokat,  ami a legrégibb és legnagyobb fesztivál, a Strandröplabda versenyt, itt van a tenis club, a déli part egyik legjobb étterme, a kikötő, kocsmák, büfék …stb.

Képek a szálláshelyről: Seuso Hotel adatlapja

Seuso Hotel, 8630 Balatonboglár, Parti sétány 9.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!