• Balatonmáriafürdő
  Szállások     Balatonmáriafürdő     Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő

Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő - Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő, Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő

Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő


A Hajas Família családi háza Balatonmáriafürdőn a Rákóczi u. 119. szám alatt található, a központtól kb. 800 m-re. A hat éves épület tetőtere már a tervezés során úgy lett kialakítva, hogy az ott található 3 szoba, apartman szerűen, alkalmas legyen fizető vendégek fogadására. Családunk a földszínten lakik, teljesen elkülönítve a bejárattól és feljárótól, így együttlétünk során nem zavarjuk egymást. Vendégek során, különösen ügyelünk azok nyugalmára.Mindhárom szobához, egybe épített fürdő és toalett tartozik, melyek a szobákból külön bejárattal érhetők el.A szobákhoz közös használatú nappali, teakonyha és egy 30 négyzetméteres terasz tartozik. Az északi fekvésű közös teraszt, az 1-es szobából közvetlenül is, a 2-es és 3-as szobákból a nappalin keresztül lehet igénybe venni, akár napozásra is. A szobákban fűttés is van.

A nappaliban közös televízió van, hazai és műholdas programokkal ASTRA. Külön díjazás ellenében internet hozzáférés ADSL.

Gépkocsikat az épület hátoldala mögött található füvesített udvarban ill. kertben lehet biztonságosan parkolni. Különleges igények esetén külön díjazás ellenében rendelkezésre áll dupla garázsunk is. A garázs az utcafront felé nyílik, a terasz alatt található és közvetlenül az épületbe, a feljáróhoz nyíló bejárata van

A ház északi oldalával szemben lévő utca folytatása, egyenesen a Balatonra vezet, így 2 perc alatt leérhetünk a vízre. (szabad strand)A központ felé, 300-re élelmiszer boltot, éttermet, hajókikötőt, majd a Balaton felé haladva (100 m) községi szabad strandot találhatunk.

Községünk központja (800 m), sétálva kb. 12 perc, ahol üzletek, szolgáltatások, éttermek, szórakozóhelyek széles választéka várja vendégeit, de utunk során is találunk belőlük szép számmal. A központban található a Fizetőstrand, mely a Balaton egyik legszebb strandja.

Balatonmáriafürdő a Balaton déli partján helyezkedik el, Keszthelytől 15 km-re. A tó alacsony vízszintje miatt ez a partszakasz strandolásra kiválóan alkalmas a gyermekes családok számára is. A Balaton vize májustól augusztusig 20-25 °C. Balatonmária hosszú idők óta kedvelt üdülőhely a turisták körében, mivel a nyugalmat kedvelők és a szórakozni vágyók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódást.

A következő szolgáltatások várják a falunkba ellátogató kedves vendégeket:


- 1 fizetőstrand + számos szabad strand a falu minden részén
- éttermek, koktélbár
- diszkók, játékterem
- hajóállomás
- üzletek, boltok
- kozmetika, fodrászat
- teniszpályák
- kerékpár és kismotorkölcsönző
- lovaglási, sportrepülési lehetőség

Minden évben, július utolsó hétvégéjén 3 - 4 napos kultúrális zenei fesztivál

Képek a szálláshelyről: Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő adatlapja

Hajas Familia Kiadó Szobák Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!