• 2653 Bánk, Petőfi út 25.
  Szállások     Bánk     Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió - Bánk

Bánk, Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió, Bánk


A Tengerszem Panzió 1990-ben épült, a Börzsöny hegység lábánál, közvetlen közelségében a Bánki tónak, a festői környezetű falucska közepén.

 

A panzió 12 db komfortos szobával rendelkezik(Kábel Tv, Wc, tusoló), zárt parkolóval, klubhelyiséggel.

 

Szoba áraink: 2 ágyas szoba 2 fő részére büfé reggelivel 9000.-Ft/éj+250.-Ft ifa.

Panziónk egyben üdülési és étkezési csekk elfogadó hely is.

 

Az étterem környezetünk leg kiemelkedőbb gasztronómiai szolgáltatásokkal bír, úgy mint tájjellegű palóc és szlovák ételek, mint a Magyaros Gasztronómia különlegességei.

Éttermünkben megtalálhatók Magyarország kiemelkedő borvidékeiről származó minőségi borok, étel választékunk között szerepelnek, bárány, borjú, édesvízi és tengeri halkülönlegességek, úgy a szárnyasok (kacsa-liba-csirke-pulyka) mint a sertés és szarvas húsból készült ételek.

 

Sportolni, vágyó vendégeink részére biztosított egy salakos tenisz pálya, kerékpárt a szálló vendégek részére ingyenesen biztosítunk, horgászok kedvelt pihenő helye lehet a Bánki tó, illetve a falucska közelségében (10-km-en belül) még további hét tó meghorgászásának lehetősége.

 

Túra útvonalak között szerepelhet a Börzsöny hegység, a Cserhát vonulat, Hollókő látványosságai, Széchenyi Kastély, a Nógrádi és a Drégelypalánki várak.

 

Nyári időszakban a település vízi színpadján, folyamatos rendezvények színesíthetik a napjaikat, köztük folklór műsorok, jazz fesztivál, koncert estek, színházi estek, s nem utolsó sorban a szabadtéri mozi programjaival, a strandolást a tó hűsítő vize biztosítja, ahol lehetőség nyílik továbbá csónakázásra, vízi biciklizésre.

 

Pihenjen Bánkon, a Tengerszem Panzióban, egy csodálatos kis Tengerszem Falucskában.

Képek a szálláshelyről: Tengerszem Panzió adatlapja

Tengerszem Panzió, 2653 Bánk, Petőfi út 25.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!