• 7570 Barcs, Bajcsy Zs. u 11.
  • +36-20/3179-394
  Szállások     Barcs     Colorado Apartman

Colorado Apartman - Barcs

Barcs, Colorado Apartman

Colorado Apartman, Barcs


Barcs otthont ad  kirándulni vágyóknak a Dráva és Nemzeti Park adta lehetőségeknek köszönhetően és kipihenheti hétköznapok fáradalmait a wellness és gyógyfürdőn

Apartmanházunk a Barcsi gyógyfürdő közvetlen közelében található, új építésű modern apartmanokkal. Akár 24 főt is eltudunk szállásolni 4apartman és 3 szobában.

Rengeteg lehetőség: wellness, strandolás a gyógyfürdőn illetve a drávai szabad-strandon. Vízi sport szerelmeseinek kajak-kenuzás a Dráván,horgászat a holtágakon, sétahajózás,lovaglás a dráva mentén, kirándulás a Duna-Dráva Nemzeti Parkban,jeepes túrázás a környéken. Borkóstolók a helyi nevezetes borokból. Az egész családnak rengetek programozási lehetőséget kínálunk színvonalas szálláson,kérésre félpanziós ellátást is igényelhet és vállaljuk rendezvénytermünkben meetingek,osztálytalálkozók születésnapok,konferenciák lebonyolítását.

Látogasson el hozzánk és pihenje ki egy kellemes hétvégén a szürke hétköznapok fáradalmait!

Apartman házunk 50 méterre található a gyógyfürdőtől és 800 méterre a vasút ill. busz állomástól. Újjépítésü apartmanjaink igényes bútorzattal,konyhával,fürdőszobával felszereltek. Emeleten 4 apartman a földszinten 3 szoba található meg. Közös helységben nagyobb baráti társaságoknak lehetőség nyílik összeülni, étkezni, tréningeken részt venni, borozgatni is. Az udvar rendezett, zárt parkoló is megtalálható,grillezés, bográcsozási lehetőség adott.

  • 1. Apartman 4 fő részére:
  • 2. Apartman 2fő részére (2db)
  • 3. Apartman 3-4fő részére
  • 4. Szoba 2főre külön ággyal(2db)
  • 5. Szoba 3-4 főre

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!