• 3412 Bogács, Ifjúság út.12.
  Szállások     Bogács     Farkas Piroska Vendégház Bogácson

Farkas Piroska Vendégház Bogácson - Bogács

Bogács, Farkas Piroska Vendégház Bogácson

Farkas Piroska Vendégház Bogácson, Bogács


Farkas Piroska Vendégház Bogács. Nyugodt természeti környezetben, 2 szintes családi házban 4x4 ágyas szobák kiadók, 16 férő helyes baráti köröknek ideális.

Minden szobában TV,WIFI internet elérhetőség.Konyha és fürdőszoba közös használatú.Nagy szép parkosított udvar, ahol bográcsozni nyársalni lehet. Parkolás zárt udvaron. Nyáron minimum 3 éjszakára vagy többre kiadó.

Eger 16 km-re, Mezőkövesd 12 km-re van Bogácshoz. Felnőtt:2500Ft/fő/éj+idegenforgalmi adó 280Ft/fő/éj 18 éves kortól. Gyerek: 2500Ft/fő/éj 12 éves tol -18 évesig. Gyerek: 2000Ft/fő/éj 12 évesig. +Fűtési szezonban megegyezés szerint.

Lehetőségek: Gyógyvizes strandolás, horgászás, túrázás, este a pince sori borozok, amikben hajnalig lehet szórakozni.

Széchenyi Pihenőkártyát elfogadok.

Érkezés: 14 óra. Távozás: 10 óra.

Egész évben szeretettel várom vendégeimet. Bogács a dél-borsodi üdülőközség, a Bükkaljai Borvidék központja. Egertől 16 km-re fekszik a Bükk hegység kiszélesedő völgyében. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival az észak-magyarországi régió dinamikusan fejlődő települése.

A település helyben bányászott, vörös kőből épült római katolikus temploma a 13. századból származik, a 14. században csúcsíves, majd barokk stílusban építették át. A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. Bogács a nemzeti park közelsége révén a természetjáróknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és a vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában. A közeli dombokon borospincék kínálják a Bükkalja híres borait kóstolásra, a fürdő szabadtéri színpada helyi hagyományőrző együttesek előadásaiban gyönyörködhetnek a látogatók, s a Bogácsi Nyár rendezvényei várják ide a látogatókat. .

Képek a szálláshelyről: Farkas Piroska Vendégház Bogácson

Farkas Piroska Vendégház Bogácson, 3412 Bogács, Ifjúság út.12.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!