• 7150 Bonyhád, István major 0255/4
  Szállások     Bonyhád     Villa Weber Romantic Resort****

Villa Weber Romantic Resort**** - Bonyhád

Bonyhád, Villa Weber Romantic Resort****

Villa Weber Romantic Resort****, Bonyhád


A Villa Weber Konferencia & Wellness Hotel**** a "Völgység" szívében Bonyhádon található.

A majorságot és a kastélyt az 1800 - as években építették, a Perczel család tulajdonában állt. A II. világháború után állami tulajdon lett, majd az ezredfordulón már ismét magántulajdon. Ekkor kezdődtek a felújítási munkálatok, végül 2007 – ben került sor kastélyszállóként való megnyitására. Szolgáltatásainak bővítése, illetve átalakítása folyamatban van, 2008 – ban kerül megnyitásra Wellness és Spa részlegünk, ahol kizárva a rohanó világot, átadhatják magukat a tökéletes relaxációnak.

Villaparkunkban a felnőttek élvezhetik a friss levegőt és a madarak csicsergését, nyáron a kültéri medence és jacuzzi kényeztető pillanatait, a gyerekek kihasználhatják a játszótér adta lehetőségeket, a gyermekmedencét, és felfedezhetik a majorság régi vadasparkját. Sportolni vágyó vendégeinket két professzionálisan kialakított teniszpálya, lovarda, bicikli várja, de lehetőség van vadászatra és horgászatra is a környéken.

A kastély, a 90 + 20 fő befogadására alkalmas étterem nyitott terasszal, valamint kis kápolnánk ideális romantikus háttér esküvőkre. Kastélyparkunkban igény és nagyobb létszám esetén sátras esküvők is lebonyolíthatók. Kültéri medencénk mellett, illetve konferencia termünkben lehetőség van a polgári ceremónia megrendezésére.

Összesen 55 fő elszállásolására van lehetőség. A kastélyépületben angol vidéki stílusban, század eleji berendezéssel 2 Weber lakosztály, valamint 8 Deluxe szoba került kialakításra. 3 különálló Lodge Házunk modern berendezésű apartman szobáiban 33 főt tudunk elhelyezni.

A kastélyépületben 10 szoba franciaágyas, 1 szoba különbontott kétágyas, zuhanyzóval, színes LCD - televízióval, minibárral, hajszárítóval, telefonnal felszerelt, internet kapcsolattal rendelkezik.

A majorság területén 3 különálló Lodge Ház található, melyekben elegáns és modern stílusban berendezett apartmanokat kínálunk családoknak és baráti társaságoknak. Minden apartman egység zuhanyzós fürdőszobával, színes LCD - televízióval, minibárral, hajszárítóval, telefonnal felszerelt.

Sport Exclusive Lodge Ház
4 apartman egység, 7 szobával, összesen 13 fő részére
Provance Exclusive Lodge Ház
Családoknak ajánljuk
2 apartman egység, 4 szobával, összesen 8 fő részére

Hunting Exclusive Lodge Ház
Különálló ágyaival baráti társaságok részére a legideálisabb
4 apartman egység, 6 szobával, összesen 12 fő részére

Különálló Weber konferencia épületünk felső szintjén található 120 m2 – es terem 100 főig (széksorosan és állófogadásra) alkalmas konferenciák, tréningek, előadások, koktélpartik megtartására. Az alsó szinten bárunk és szivarszobánk nagyképernyős LCD - televízióval kellemes hely kávészünetekre, valamint kisebb megbeszélésekre. Terem felszereltsége: teremhangosítás, mikrofon, mobil projektor, vetítővászon, flip chart, CD lejátszó, DVD lejátszó, televízió, vezetékes internet, WIFI.

Kisebb megbeszélések, üzleti tárgyalások lebonyolításához megfelelő helyszínt biztosít VIP & Business Lounge tárgyalónk 12 főig, amely egy abszolút diszkrét helyiség kozmopolita atmoszférával.

Parkolónk őrzött, ingyenesen igénybe vehető.
Megközelítés: A 6-os számú főúton, a bonyhádi elágazásnál Bátaszék irányában. Honlapunkon letölthető térkép áll rendelkezésre.

Képek a szálláshelyről: Villa Weber Romantic Resort**** adatlapja

Villa Weber Romantic Resort****, 7150 Bonyhád, István major 0255/4

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!