• 85101 Bratislava, Kremnická 26
  Szállások     Bratislava     Hotel Viktor

Hotel Viktor - Bratislava

Bratislava, Hotel Viktor

Hotel Viktor, Bratislava


2011-ben épült szálloda
Az újonnan épült, modern szálloda Pozsony (Bratislava) központjának közelében színvonalas szállást kínál a biznisz vevőkörnek, gyerekes családoknak, utazóknak, vagy az időszerű rendezvények látogatóinak.

A Viktor*** Szállodának 39 szobája van, melyek teljes befogadóképessége 82 fő. A szállást kétágyas szobákban kínáljuk, egymáshoz illesztett vagy különálló fekhelyekkel. A még nagyobb kényelem érdekében igénybe vehetik a két apartmanunkat is. A szobák jó minőségű, modern bútorral vannak felszerelve, kellemesek és meghittek.

Az egész szálloda, beleértve a szobákat is, légkondicionált, minden szobában csatlakozni lehet az internetre (vezetékes és wi-fi csatlakozás) és a szálloda kielégíti a legmagasabb biztonsági elvárásokat.

Közel a fő közlekedési csomópontokhoz, mégis nyugodt környéken
A szálloda Pozsony csendes részében található, családi házak között, amely viszont mindössze néhány utcányira található a D1 és D2 autópályáktól, szinte a két közlekedési fővonal metszéspontjában

Az átutazók bizonyára nagyra értékelik a ligetfalisi vasútállomás közelségét, amelyen keresztülhalad az összes Ausztria felé tartó vonat, de innen indulnak a Szlovákia keleti részébe tartó vonatok is. Ez az állomás megközelítőleg 500 m távolságra van a szállodától.
A szállodához közel a helyi autóbuszok megállói is megtalálhatók, ahonnan egyenesen a város központjába lehet utazni. Az autóval érkező vendégeink számára komfortos, állandó kamerával megfigyelt parkolást biztosítunk a földalatti garázsunkban, de parkolhatnak a szálloda épülete előtt is.

A Viktor*** Szálloda saját vendéglővel, kávéházzal, bárral és szalonnal rendelkezik.

Szívesen látjuk szállodánkban

Szoba, szállás típusok

 • Kétágyas STANDARD szoba
  Komfortos, stílusosan berendezett szoba két személyre kényelmes kettesággyal.
 • Kétágyas BIZNIS szoba
  A két különálló fekhellyel ellátott szobát elsősorban az üzleti ügyekben utazók fogják értékelni.
 • Akadálymentes kétágyas szoba
  Speciálisan a mozgáskorlátozott vendégeknek kialakított szoba
 • FRIENDS apartman
  Kényelmes és tágas apartman négy fekhellyel.
 • FAMILY apartman

Étterem

A Viktor Szálloda étterme tiszta és modern stílusban berendezett. Túlsúlyban vannak a kellemes, meleg színek, amelyeket sötétedés után a bárrészen található színt játszó oszlopok elevenítenek fel. Maga a bár nagyon tágas és bőkezű a helykínálattal – akár hét vendégnek kínál helyet, akiknek lehetőségük nyílik megfigyelni az ügyes bárpincér munkáját.

Figyelmet érdemel a szalon nem mindennapi megoldása, amely ugyan hangszigetelt az étteremtől, viszont egy üvegfal által mégis vizuális kapcsolatban van azzal. Ez a rész valamelyest magasabban van, mint az étterem szintje, amely kiemeli a különálló jellegét.
 
Remek konyha

A szálloda vendégei, de a többi látogató is bizonyára nagyra értékeli a tapasztalt főszakács keze alól kikerülő ínycsiklandozó ételeket. Éttermünk étlapja a hagyományos nemzetközi konyha ételeiből van összeállítva. Nem hiányoznak az eredeti szlovák specialitások sem.

Ételeink ízhatásában felfedezhetik a friss fűszernövények ízét és a fűszerek érdekes kombinációját, amely a látogatásukat izgalmas gasztronómiai élménnyé teszi.
Kínálatunkban megtalálják az ismert szlovák bortermelők borainak gazdag választékát, amelyekkel ki szeretnénk egészíteni ételeink ízét. Amennyiben édességre jön gusztusuk, mindig találnak nálunk valami finomat; a kínálatot szezonálisan változtatjuk.
 
Étterem rendezvények szervezésére

A 70 fős kapacitással és a módosítható térmegoldásokkal bármilyen rendezvényhez megfelelő környezetet kínálunk. Szívesen nyújtunk teret céges rendezvény, összejövetel, party, lakodalom vagy születésnapi buli megrendezéséhez.

A helyiség hangosítással és három LCD monitorral van ellátva. Ingyenes wi-fi internetes csatlakozás is rendelkezésre áll.

Képek a szálláshelyről: Hotel Viktor adatlapja

Hotel Viktor, 85101 Bratislava, Kremnická 26

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.