• 2040 Budaörs, Virág u. 6.
  • 06-30-376-6699
  Szállások     Budaörs     Csiki Pihenőkert

Csiki Pihenőkert - Budaörs

Budaörs, Csiki Pihenőkert

Csiki Pihenőkert, Budaörs


Kellemes természeti környezetben, Budapest közelében található a Jurta-camping, amely teljesen felszerelt szálláshelyként várja a kirándulókat a régészeti parkban. Saját sátrakban, vagy a 10 db jurtában kínálunk egyedülálló pihenési lehetőséget.

A Törökugrató lábánál, Budaörs nyugati határában 2002-ben lezajlott régészeti feltárásokhoz kapcsolódóan jött létre az Árpád-kori régészeti park, amelyben az ásatási megfigyelések alapján rekonstruált egykori település részlete tekinthető meg: veremház, kemencék, jurta falu, korabeli növénykertek.
A Régiségbúvár Egyesület által szervezett múzeumpedagógiai programok, erdei iskolák és nyári táborok élvezetesebbé tétele érdekében számos egyéb látványosság is épült az elmúlt években: indiánfalu, favár a várszínházzal, fazekasműhely, kenyérsütő kemence, füves és homokos sportpályák, íjászpálya, játszóterek, fürdőmedence és egy kis halastó.
Egész évben kulturális, kézműves és hagyományőrző rendezvényekkel, oktatási programokkal, csapatépítő tréningekkel várjuk a Kedves Látogatókat. A terület egy botanikus kertre hasonlít, gyönyörű nagy lombos fák, örökzöldek és cserjék teszik kellemessé a pihenést. Komplex ökológiai és természetvédelmi nevelés folyik az erdei iskolában, amelyhez tankönyv is készült az általános iskolásoknak és óvodásoknak.
A nyári hónapokban különböző napközis és bennalvásos táborokban vehetnek részt a gyermekek: régész-, indián-, történelmi-, természetvédelmi-, kézműves-, sport-, nyelvi-, főző- és életmódtáborokban, 4-16 éves korig. A jelmezes játékok és kézműves foglalkozások mellett sok-sok sportolásra, fürdésre is lehetőségük van a kalandvágyó vakációzó gyermekeknek. A kényelmes szállásként szolgáló, a múltat idéző jurták és a modern infrastruktúra lehetővé teszi, hogy többnapos szállást és étkezést is kínáló programokat biztosítsunk az egyéni és csoportos látogatók számára.

Jurta camping:

  • 2, 4, 6, 8, 10, 12 ágyas jurták, valamint sátorhelyek a camping részben
  • Félpanziós ellátás, büfé, főzőfülke, bográcsozó helyek, kemencék
  • Korszerűen felszerelt mosdók-wc-zuhanyzók

Programok:

  • Íjászat, foci, strandröplabda, asztalitenisz, játszóterek, fürdőmedence
  • Középkori társasjátékok, kézműves foglalkozások, jelmezes fotózás
  • Erdei iskola programok
  • Csapatépítő tréningek felnőtteknek

Részletes információ és akciós ajánlatok: www.csikipihenokert.hu

Képek a szálláshelyről: Csiki Pihenőkert adatlapja

Csiki Pihenőkert, 2040 Budaörs, Virág u. 6.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!