• 6114 Bugac, Felsőmonostor 550
  • 30-3681 773
  Szállások     Bugac     Garzó Tanya Radeczky Vendégház

Garzó Tanya Radeczky Vendégház - Bugac

Bugac, Garzó Tanya Radeczky Vendégház

Garzó Tanya Radeczky Vendégház, Bugac


BUGAC-PUSZTA, ahol ember és természet újra egymásra talál...akár, kerékpárral, lóháton vagy fogaton, de gyalogosan is. Természetet kedvelő látogatóinkat felújított vendégházunkban, rusztikus stílusban berendezett, modern komforttal, felszerelt konyhával, ingyenes WIFI-vel ellátott nyugodt környezetben tudjuk elhelyezni.  Tanyánk a híres Bugaci Pusztát és Kiskunmajsai Termálfürdőt összekötő Nem régen átadott kerékpárút mentén található.

Vendégházunk a nemrég átadott kerékpárút mentén, a hires Bugac Puszta szomszédságában található. A Kiskunsági Nemzetipark és a Kiskunmajsai Termál-, és Élményfürdő közelsége a természetjárók, kirándulást kedvelő látogatók ideális kiindulópontja, akár gyalogosan, kerékpáron, lovasfogattal vagy lóháton is.
Vendégházunkat egyedi berendezése teszi különlegessé, amely a régmúlt magyar népmüvészetét idézi.
6 főt tudunk 3-szor 2 ágyas szobákban elhelyezni naponta 24000.

Képek a szálláshelyről: Garzó Tanya Radeczky Vendégház adatlapja

Garzó Tanya Radeczky Vendégház, 6114 Bugac, Felsőmonostor 550

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.