• 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 30.
  Szállások     Cserkeszőlő     Cserkeszőlő Apartmanház

Cserkeszőlő Apartmanház - Cserkeszőlő

Cserkeszőlő, Cserkeszőlő Apartmanház

Cserkeszőlő Apartmanház, Cserkeszőlő


Apartmanjaink Cserkeszőlőben közvetlenül a termál-és strandfürdővel szemben helyezkednek el.

Alapterületük 38-48 m2. Mindegyike légkondicionált, ízlésesen berendezett konyhával, étkezővel, nappalival, hálószobával, és fürdőszobával rendelkezik. A még kényelmesebb pihenést a földszinti apartmanok esetében füvesített kert, az emeletieknél pedig erkély biztosítja. Az apartmanokban lévő fürdőszobákban külön csaptelepen bevezetett termálvíz a további ellazulást, gyógyulást szolgálja. További felszerelés közé tartoznak a konyhai eszközök, edényzet, hűtőszekrény, televízió.

Cserkeszőlő Magyarország és a Kárpát medence legnaposabb részén fekszik, évente átlagosan több mint 2000 órát kitevő napsütéssel.
Cserkeszőlő igazi üdülőfalu, itt található Magyarország legmelegebb és ásványi anyagokban leggazdagabb gyógyvízforrása, mely a leggyorsabban ható gyógyvizek egyike. Javallott mozgásszervi, rehabilitációs, izületi, valamint nőgyógyászati betegségek kezelésére.

A 44-es főközlekedési út mellett - Budapesttől 120 km-re, Kecskeméttől és Szolnoktól 50 km-re - helyezkedik el. A környező tiszazugi települések a még érintetlen szépségükkel, Cserkeszőlő a nagy gyógyhatású termálvizével és a modern kialakítású strandfürdőjével vonzó minden korosztály számára. A 2311 m mélységből feltörő 82 °C-os gyógyvíz az ország egyik legmelegebb termálvize. Sok oldott anyagot tartalmaz, ami évtizedes tapasztalatok alapján kiválóan alkalmas reumatikus, krónikus ízületi bántalmak, baleseti sérülések, nőgyógyászati betegségek kezelésére. A 36-38 °C-os vizű medencékbe beépített pezsgőfürdő igazi ellazulást kínál a megfáradt idegrendszernek. A gyógymedencék és a kellemes hőfokú úszómedence egész évben üzemelnek csakúgy, mint az új gyógyászati részleg. Májustól októberig az egyedi kialakítású élménymedence, a hullámfürdő, az úszó és tanmedence és a kisgyermekek részére kialakított medence nyújt kellemes élményt a strandolást kedvelőknek. Igény esetén csoportok részére az éjszakai fürdőzés lehetősége is biztosított.

Megközelítés: Kecskemét és Békéscsabát összekötő 44-es főútvonalon, Kecskeméttől 40 km-re.

Képek a szálláshelyről: Cserkeszőlő Apartmanház adatlapja

Cserkeszőlő Apartmanház, 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 30.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!