• Dabrony
  • Vendégház

Lila Akác Vendégház

Lila Akác Vendégház, Dabrony

Kikapcsolódás és wellness a természet szívében, családias légkörben!

Vendégházunk Veszprém megye szívében helyezkedik el: a Balatontól 50 km-re, a 8-as főúthoz viszonylag közel, a gyógyfürdőktől (Pápa, Celldömölk, Győr, Sárvár) elérhető távolságra. A Somló hegy híres borvidéke mindössze 10 km-re található.

3 db igényesen berendezett szobával várjuk vendégeinket, összesen 9 fő elszállásolása lehetséges. A szobák fürdőszobával és színes TV-vel rendelkeznek. Rusztikus pincénkben főző-és étkezősarkot alakítottunk ki.

A pihenni vágyóknak nemcsak szálláshelyet, hanem felfrissülést is kínálunk a környéken egyedülálló wellness-részleggel. Finn szauna, medence, szolárium, kondigépek biztosítják a kikapcsolódást és regenerálódást, de előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van masszázsra és talpmasszázsra is.

Az udvaron játszótér és kerti tó található. A tó partján faház áll kemencével, grillező-és bográcshellyel, mely kiválóan alkalmas családi vagy munkahelyi rendezvények lebonyolítására. Kemencés ételekkel, borkóstolóval várjuk vendégeinket.

Szolgáltatásaink: programszervezés, ingyenes internet használat, kerékpár kölcsönzés, üdülési csekk elfogadása.

Szálláshelyünket ajánljuk természetkedvelőknek, vadászoknak, nászutasoknak, pároknak, családoknak, baráti és munkahelyi társaságoknak.

Ha szeretné felfedezni a környék szépségeit, vagy csak pihenésre, testi-lelki felfrissülésre vágyik, várjuk jelentkezését!

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

23615 Megtekintés
  • Dabrony
  • Vendégház

Szállás Dabrony, Lila Akác Vendégház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Lila Akác Vendégház