• 8485 Dabrony, Kisfaludy utca 26.
  • 06/30/473-9582
  Szállások     Dabrony     Lila Akác Vendégház

Lila Akác Vendégház - Dabrony

Dabrony, Lila Akác Vendégház

Lila Akác Vendégház, Dabrony


Kikapcsolódás és wellness a természet szívében, családias légkörben!

Vendégházunk Veszprém megye szívében helyezkedik el: a Balatontól 50 km-re, a 8-as főúthoz viszonylag közel, a gyógyfürdőktől (Pápa, Celldömölk, Győr, Sárvár) elérhető távolságra. A Somló hegy híres borvidéke mindössze 10 km-re található.

3 db igényesen berendezett szobával várjuk vendégeinket, összesen 9 fő elszállásolása lehetséges. A szobák fürdőszobával és színes TV-vel rendelkeznek. Rusztikus pincénkben főző-és étkezősarkot alakítottunk ki.

A pihenni vágyóknak nemcsak szálláshelyet, hanem felfrissülést is kínálunk a környéken egyedülálló wellness-részleggel. Finn szauna, medence, szolárium, kondigépek biztosítják a kikapcsolódást és regenerálódást, de előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van masszázsra és talpmasszázsra is.

Az udvaron játszótér és kerti tó található. A tó partján faház áll kemencével, grillező-és bográcshellyel, mely kiválóan alkalmas családi vagy munkahelyi rendezvények lebonyolítására. Kemencés ételekkel, borkóstolóval várjuk vendégeinket.

Szolgáltatásaink: programszervezés, ingyenes internet használat, kerékpár kölcsönzés, üdülési csekk elfogadása.

Szálláshelyünket ajánljuk természetkedvelőknek, vadászoknak, nászutasoknak, pároknak, családoknak, baráti és munkahelyi társaságoknak.

Ha szeretné felfedezni a környék szépségeit, vagy csak pihenésre, testi-lelki felfrissülésre vágyik, várjuk jelentkezését!

Képek a szálláshelyről: Lila Akác Vendégház adatlapja

Lila Akác Vendégház, 8485 Dabrony, Kisfaludy utca 26.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!