• 4030 Debrecen, Szavay Gyula u. 22.
  • 06-20-219-30-66
  Szállások     Debrecen     Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping

Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping - Debrecen

Debrecen, Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping

Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping, Debrecen


Kemping ajánló

A ***  debreceni Lyra Beach Camping Kft. a termálfürdő közvetlen szomszédságában található, s 2009 júniusa óta várja a lakókocsival rendelkező és a sátrazás élményét kedvelő vendégeket. Ezen lehetőség mellett 2 darab zuhanyzóval, tv-vel ellátott apartman és egy 35 fős ifjúsági szálló várja kedves vendégeinket, mely kiváló helyszín osztálykirándulások, találkozók helyszíneként. A kellemes zöld övezetben elhelyezkedő retro kemping, megfelelő környezetet biztosít a pihenni, relaxálni vágyó családok számára, a termálturizmust keresőknek, kedvelőknek, s a természetbarátoknak egyaránt.
Az  50 m2-es nagyságú, egymástól sövénnyel elválasztott parcellákon a 16A-es áramcsatlakozó, a klubhelyiségben internet használat, csocsó, tv, étterem, szauna a kempingezők rendelkezésére áll.
Célunk egy barátságos, családias hangulatú kemping létrehozása volt. Olyan kis szigetrevágytunk ahol a kisgyermekes családok, diákok és fiatalok, de az idősebb párok is jól érzik magukat, ahol köszönnek egymásnak és beszélgetnek egymással az emberek, ahol barátságok szövődnek, ahol a külföldi vendégekkel beszélgetve rájöhetünk, mennyire hasonlóak vagyunk.
Ha úgy érzi elege van a mindennapok problémáiból, vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra pihenésre vágyik, akkor üdüljön a "Kerekestelepi  Kempingben"  családjával vagy barátaival, aktívan vagy lustálkodva,  Debrecen  kertvárosi részén a Kerekestelepen!

Újdonság

Apartman ház, telepített lakóautók
Újonnan épült szép 15 fős apartmanunkba várjuk kedves vendégeinket, mely ideális szálláshely baráti társaságok, családok számára.
A lakókocsik 2-3 fő részére nyújtanak szállást, ennek megfelelően vannak ágyneművel (kis és nagy párna, paplan + ágynemű huzattal ellátva), az elő sátorban kerti bútor is található.  A  telepített lakókocsik napidíja magában foglalja a lakók szállásdíját (a névleges kapacitásig) és az áramdíjat is. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő.

Virágkarneválra ideális szállás csapatoknak, családoknak.

Kedvezmények

10% KEDVEZMÉNY Acsi, ATI, MHKK-KEMPING Kártyával rendelkezőknek
 fürdőhasználatot az árak tartalmazzák a kemping vendégei részére.
 6 éven aluli gyermekeknek, ingyenes a belépés a campingbe
 kerekestelepi lakosoknak, kedvezményes fesztiválbelépő árusítás

Szolgáltatások

Szauna, masszázs
4fős finn szauna áll vendégeink rendelkezésére, emellett igény esetén különböző masszázzsal   frissülhetnek, gyógyulhatnak.
A svédmasszázs, általános egészségmegőrző hatásával sokoldalúan alkalmazható. Javítja a bőr rugalmasságát, növeli annak feszességét, fokozza a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat, valamint javítja a nyirokáramlást.
      
Ifjusági szálló

Csoportoknál kedvezmény    2000.-Huf    2500.-Huf    2500.-Huf     
Csoportoknál kedvezményt biztosítunk.  Az árak Ft/éj értendőek, tartalmazzák az Áfa-t és a
fürdőbelépőt. Idegenforgalmi adó külön felszámolandó! Cégeknek, magánszemélyeknek rendezvényekre, alkalmakra egyedi árajánlat készítése.

Étterem

Táborozóink, vendégeink részére igény esetén háromszori étkezést tudunk biztosítani a 60 fő részére felszerelt konyha segítségével. Természetesen megoldható a félpanziós, illetve az étkezés nélküli elhelyezés is.  Az étkeztetést a konyhából nyíló 85 m2-es ebédlő, társalgó helyiségben oldjuk meg. Szabadtéri sütés-főzés esetén felszerelést biztosítunk (bogrács, grillező, tárcsalap).  Kempingünk egészségorientált létesítmény, ezért kellő hangsúlyt fektetünk a gyermekek, illetve felnőttek egészséges táplálkozására.
Továbbá vállaljuk céges összejövetelek, ballagások, születésnapok, névnapok, családi rendezvények, találkozók, kerti partik, legény illetve leánybúcsúk teljes körű lebonyolítását. Keressék fel kempingünket egy kellemes szabadtéri program eltöltésére! A helyszín fontos, miért ne lehetne különleges ez a nap!? Közösen élvezhetik a kemping-fürdőt, illetve gyermekeik a játszóház szolgáltatásait.

A régi időkben Kerekes Géza kereskedő tulajdonát képezte ez a terület, aki azt idővel felparcelláztatta, és az egyszerű embereknek építési céllal szétosztatta. Ma ez Debrecennek egy sűrűn lakott kertvárosi  része, amit a nagy ipari beruházások megkíméltek, ezért ez ma a város legkedveltebb és leghangulatosabb lakóövezete. Az egyik legfőbb és központi utcája a nevét viszont Kerekes Ferencről kapta, aki a Kollégium egyik legnagyobb professzora és polihisztora volt. Kerekestelepen található a két Debreceni Közfürdő közül az egyik a Kerekestelepi Fürdő, amelynek gyógyhatású termálvizét sokan fogyasztják is!
A Kerekestelepi Strandfürdő Debrecenben, a Reptérrel szemben a 47-es főútvonal mellett található, ahol nyugodt, csendes, tiszta levegőjű környezetben, árnyas fák alatt, kellemes körülmények között lehet pihenni és gyógyulni. Különösen ideális kisgyermekes családok kikapcsolódására, pihenésére és idősebbek gyógyulására.

A fürdőben két termálmedence és egy fokozatosan mélyülő hideg vizes strandmedence várja az idelátogatókat. Árnyas, ligetes zöldterületén számtalan játszási, sportolási lehetőség kínálkozik.
A debreceni V. sz. hőforrás kellemes, lágy, selymes, bőrt tápláló és regeneráló hatású vízében, árnyas fás és napozási lehetőség között választva töltheti el idejét fürdéssel, pihenéssel.    
A strand mintegy 580 méter mélyről kapja a 43°C alacsony sótartalmú, ám ásványi anyagokban gazdag vizet, melyet a városrész lakói fogyasztanak is. A természeti kincs ásványvízzé minősítése már zajlik, a további cél pedig a gyógyvízzé minősítés. A hőforrás vizének összetétele, gyógyhatása  biztosítja a kellemes pihenést, felüdülést, gyógyulást és regenerálást.
A szabálytalan alakú medencében egy helyen megtalálható a langyosabb, s melegebb érzetet biztosító tömény gyógyvíz, az átlag 33°C mellett. A kismedence a maga 36°C vizével és a nap melegének hatására még ennél is melegebben áll a vendégek rendelkezésére. A mellette levő hideg vizes medence (20-26°C) még úszásra is csábítja az idelátogatót a reggeli órákban
(vízmélység 50-110 cm-ig).
A feltörő hőforrás vize fürdőkúra formájában regeneráló hatással van a reumás betegségekre, porckopás, meszesedés javulására. Ízületi merevségekre, izomfájdalmakra pedig enyhülést ad a szenvedő betegeknek. Mozgásszervi műtétek és törési balesetek után megfelelő fürdőzés esetén tornával kombinálva, elősegíti a könnyebb mozgást a gyógyulni vágyó vendégek részére.

Képek a szálláshelyről: Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping adatlapja

Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping, 4030 Debrecen, Szavay Gyula u. 22.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!