Szállások     Donovaly     Donovaly - Spiezovec

Donovaly - Spiezovec - Donovaly

Donovaly, Donovaly - Spiezovec

Donovaly - Spiezovec, Donovaly


Az apartmanház a Donovalyn áthaladó főútvonalon kívül, az üdülő-település egy szép fekvésű, csendes helyén helyezkedik el.

A közeli erdő és a környező rét ideális feltételeket teremt a gyermekes családok számára, a gyermekek kedvükre kihancúrozhatják magukat.

A hely a csendet és nyugalmat igénylő idősebbek részére is alkalmas.

Az asztmás betegeknek kedvez az ideális tengerszint feletti magasság.

A téli idény úgy az igényes és az alkalmi síelők, mint a snowboard, a sífutás és a siklóernyőzés szerelmesei számára is egy paradicsom....

A nyári idény – a turizmus, kerékpárturizmus,....

Az apartmanok felszereltsége

  • A teljesen berendezett és felszerelt apartmanok saját WC-vel és zuhanyozó fülkével ellátott fürdőszobával rendelkeznek. Az előszobában cipőszekrénnyel, ruhafogassal és ruhatároló hellyel rendelkező előszobafal található.
  • A konyha teljes edénykészlettel rendelkezik és kétlapos rezsóval – amely fölött páraelszívó van – mikrohullámú sütővel, bárpultba beépített hűtőszekrénnyel, gyorsforraló kannával és kenyérpirítóval van felszerelve.
  • A lakórész a bárpulttal kezdődik, amelyhez két bárszék tartozik. A sarok ülőgarnitúra kétszemélyes ággyá alakítható át. A szoba hátsó részében ágyneműtartóval rendelkező dupla ágy található.
  • A szoba felszereléséhez tartozik még a tükrös pipereasztal, a televízió, a CD lejátszós rádiómagnó valamint a ruhaszekrények és a kis szekrények.
  • Az erkélyre a lakórészből van a kijárat.

Ajánlatunkban 2 egymással szomszédos, egyszobás, egyenként 4 személyes apartmanlakás szerepel

Banská Bystrica (Besztercebánya) irányából jövet Donovalyra felérve az útszakasz legmagasabb pontján levő útkereszteződésen át egyenesen Ružomberok (Rózsahegy) irányába kell haladni. 900 méter után az első elágazásnál - az autóbuszmegálló előtt - jobbra kell befordulni. 300 méter megtétele után az Y alakú útkereszteződésben jobbra kell fordulni. 300 méter után a T alakú útkereszteződésen át (az éles jobbkanyar után) egyenesen kell haladni. A következő két útkereszteződésben kanyarodjon mindig balra és így egyenesen a Spiežovec apartmanházhoz érkezik.

Ružomberok irányából: Donovaly községbe érve a második útelágazásnál – a baloldalon levő autóbuszmegálló mellett – Mistríky irányába – balra kell befordulni. 300 méter után az Y alakú útkereszteződésben jobbra kell fordulni. 300 méter után a T típusú útkereszteződésen át (az éles jobbkanyar után) egyenesen kell haladni. A következő két útkereszteződésben kanyarodjon mindig balra és így egyenesen a Spiežovec apartmanházhoz érkezik.

GPS koordináták:– letérés a főútról: N48 52.643 E19 13.973

Különleges ajánlatunk ügyfeleink számára

Szálláshelyünkön ALLERGIAMENTES ÁGYNEMŰVEL is rendelkezünk, amelyet allergiás vagy más ügyfeleink igénylése esetén az ügyfél rendelkezésére bocsátunk.

Az ügyfél mindig új, szagmentes, tisztító- és fertőtlenítőszerek, kórokozó csírák, atkák, stb. nélküli ágyhuzatot kap.

A tartózkodás befejeztével az ügyfél hazaviheti az ágyhuzatot, ellenkező esetben azt berendezésünkben környezet-kímélően megsemmisítjük.

Képek a szálláshelyről: Donovaly - Spiezovec adatlapja

Donovaly - Spiezovec, Donovaly

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!