Szállások     Donovaly     Donovaly - Spiezovec

Donovaly - Spiezovec - Donovaly

Donovaly, Donovaly - Spiezovec

Donovaly - Spiezovec, Donovaly


Az apartmanház a Donovalyn áthaladó főútvonalon kívül, az üdülő-település egy szép fekvésű, csendes helyén helyezkedik el.

A közeli erdő és a környező rét ideális feltételeket teremt a gyermekes családok számára, a gyermekek kedvükre kihancúrozhatják magukat.

A hely a csendet és nyugalmat igénylő idősebbek részére is alkalmas.

Az asztmás betegeknek kedvez az ideális tengerszint feletti magasság.

A téli idény úgy az igényes és az alkalmi síelők, mint a snowboard, a sífutás és a siklóernyőzés szerelmesei számára is egy paradicsom....

A nyári idény – a turizmus, kerékpárturizmus,....

Az apartmanok felszereltsége

  • A teljesen berendezett és felszerelt apartmanok saját WC-vel és zuhanyozó fülkével ellátott fürdőszobával rendelkeznek. Az előszobában cipőszekrénnyel, ruhafogassal és ruhatároló hellyel rendelkező előszobafal található.
  • A konyha teljes edénykészlettel rendelkezik és kétlapos rezsóval – amely fölött páraelszívó van – mikrohullámú sütővel, bárpultba beépített hűtőszekrénnyel, gyorsforraló kannával és kenyérpirítóval van felszerelve.
  • A lakórész a bárpulttal kezdődik, amelyhez két bárszék tartozik. A sarok ülőgarnitúra kétszemélyes ággyá alakítható át. A szoba hátsó részében ágyneműtartóval rendelkező dupla ágy található.
  • A szoba felszereléséhez tartozik még a tükrös pipereasztal, a televízió, a CD lejátszós rádiómagnó valamint a ruhaszekrények és a kis szekrények.
  • Az erkélyre a lakórészből van a kijárat.

Ajánlatunkban 2 egymással szomszédos, egyszobás, egyenként 4 személyes apartmanlakás szerepel

Banská Bystrica (Besztercebánya) irányából jövet Donovalyra felérve az útszakasz legmagasabb pontján levő útkereszteződésen át egyenesen Ružomberok (Rózsahegy) irányába kell haladni. 900 méter után az első elágazásnál - az autóbuszmegálló előtt - jobbra kell befordulni. 300 méter megtétele után az Y alakú útkereszteződésben jobbra kell fordulni. 300 méter után a T alakú útkereszteződésen át (az éles jobbkanyar után) egyenesen kell haladni. A következő két útkereszteződésben kanyarodjon mindig balra és így egyenesen a Spiežovec apartmanházhoz érkezik.

Ružomberok irányából: Donovaly községbe érve a második útelágazásnál – a baloldalon levő autóbuszmegálló mellett – Mistríky irányába – balra kell befordulni. 300 méter után az Y alakú útkereszteződésben jobbra kell fordulni. 300 méter után a T típusú útkereszteződésen át (az éles jobbkanyar után) egyenesen kell haladni. A következő két útkereszteződésben kanyarodjon mindig balra és így egyenesen a Spiežovec apartmanházhoz érkezik.

GPS koordináták:– letérés a főútról: N48 52.643 E19 13.973

Különleges ajánlatunk ügyfeleink számára

Szálláshelyünkön ALLERGIAMENTES ÁGYNEMŰVEL is rendelkezünk, amelyet allergiás vagy más ügyfeleink igénylése esetén az ügyfél rendelkezésére bocsátunk.

Az ügyfél mindig új, szagmentes, tisztító- és fertőtlenítőszerek, kórokozó csírák, atkák, stb. nélküli ágyhuzatot kap.

A tartózkodás befejeztével az ügyfél hazaviheti az ágyhuzatot, ellenkező esetben azt berendezésünkben környezet-kímélően megsemmisítjük.

Képek a szálláshelyről: Donovaly - Spiezovec adatlapja

Donovaly - Spiezovec, Donovaly

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.