• 3300 Eger, Attila u. 15.
  Szállások     Eger     Green Park Vendégház - Eger

Green Park Vendégház - Eger - Eger

Eger, Green Park Vendégház - Eger

Green Park Vendégház - Eger, Eger


A Green Park Vendégház Eger csendes kertvárosi részén a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található. A háromcsillagos színvonalú apartmanok és lakrészek a kertre nézve egymástól elszeparáltan illeszkednek a környezetbe. A vendégház előnye a tiszta friss levegő, a tágas ízléses romantikával kialakított 1500m2-es díszpark, ahol az éjjeli állatok távoli násztáncának hangja biztosít mély álmot és tartalmas pihenést. Legyen vendégünk Egerben, a barokk ékszerdobozban, fürdőzzön a törökök nyomában és ízlelgesse méltán híres kiváló borainkat. Egész évben szeretettel várja Önöket a Váradi család.

Információk:

A Kert:

Díszkertünk és Vendégházunk 2005-ben elnyerte a Polgármesteri Hivatal által meghirdetett versenyen a "Minta Vendégház" címet, melyet elsősorban gyönyörű parkunkkal érdemeltünk ki. A kert kapuja öreg szőlőtőkékből készült, melyen keresztül áthaladhatunk a tavirózsákkal szegélyezett kerti híd felé.

Aranyhalas dísztó, romantikára csábító teraszok, egzotikus vízinövények között elhaladva részt vehetünk egy kerti sakkmérkőzésen, tollasozhatunk barátainkkal (két üveg hideg sör mellett) lengőtekézhetünk, hintázhatunk, homokozhatunk gyerekeinkkel, grillezhetünk, bográcsozhatunk családtagjainkkal, vagy éppen relaxálhatunk csendes magányunkban a kert egyik meghitt szegletében.Új lehetőségként kínáljuk a kültéri pin-pong asztal és a pancsoló medence használatát.

Ajánljuk parkunkat mindazoknak, akik szeretik a gyönyörű növényeket, egzotikus ritkaságokat, a sejtelmesen nyugtató víz csobogását és az egyszerű ötleteket melyek harmóniát és békét árasztanak mindannyiunk megelégedésére.

A lakrészek leírása:

Üdülőnkben szobák, bungalók és apartmanok találhatók. Közös jellemzőjük, hogy alapszolgáltatásként mindegyikhez saját fürdőszoba, színes tv, hűtőszekrény tartozik. Az apartmanok mikrohullámú sütővel, komplett konyhai eszköztárral rendelkeznek. A szobákban pihenő vendégeink egy közös a galérián elhelyezkedő konyhában, társalgóban, vagy jó idő esetén a kerti grillkonyhában főzhetnek kedvük szerint. A lakrészek egységesen hangulatosan díszítettek bútorzatuk modern, stílusos.
Újdonságunk a nászutas lakosztály, melynek baldahinos franciaágya és egyedi dekorációja igazi romantikus beszélgetésekre ösztönöz. A vendégház területén a vezeték nélküli internet (WIFI) hozzáférési lehetőség ingyenes.

Egyéb infrmációk:

A szállást 14 órától lehet elfoglalni, illetve reggel 10 óráig kérjük elhagyni. Egyéb igények megbeszélés tárgyát képezik.
A lakrészek mindegyike füstmentes a dohányzás a teraszon vagy a kertben bárhol lehetséges. Vendégeinknek hajszárítót, vasalódeszkát, vasalót igény szerint biztosítunk. Kerékpárkölcsönzés a helyszínen.   Autóval érkező vendégeink számára a vendégház területén belül zárt parkolási lehetőséget biztosítunk. 

  • A vonattal illetve autóbusszal hozzánklátogatókat az állomásról díjmentesen el és visszaszállítjuk.
  • Áraink az IFA-t nem tartalmazzák. Az IFA összege 340 Ft/fő/éj mely a helyszínen fizetendő.
  • Reggeli igényelhető 1000 Ft/fő áron.
  • Szállásfoglalás lemondási szabálya: 3 nappal érkezés előtt kötbérmentesen, 3 napon belüli lemondás esetén 1 éjszakai nettó szobaár fizetendő. NO SHOW esetén 2 éjszakai nettó szobaár fizetendő.

Képek a szálláshelyről: Green Park Vendégház - Eger adatlapja

Green Park Vendégház - Eger, 3300 Eger, Attila u. 15.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!