• Szépasszonyvölgy
  Szállások     Eger     Hotel Ködmön Wellness**** Eger

Hotel Ködmön Wellness**** Eger - Eger

Eger, Hotel Ködmön Wellness**** Eger

Hotel Ködmön Wellness**** Eger, Eger


Hotel Ködmön****

Eger legújabb szállodája a város egyik legismertebb idegenforgalmi központjában a Szépasszonyvölgyben épült. A méltán híres egri bor, gasztronómia és kultúra völgye egész évbenvonzó helyszín az idelátogatóknak.

Érezze jól magát a négycsillagos kényelemben, vegye igénybe a szolgáltatások széles körét, használja a modern technikát és élvezze a személyre szóló kiszolgálást.

Szobatípusok

Superiorszoba: erkélyes, kétágyas egy fővel pótágyazható.

Felszereltség: légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, zuhanyzós fürdőszoba,hajszárító, ingyenes parkoló, wellness használat.

SuperiorLux szoba: erkélyes, kétágyas, egy fővel pótágyazható.

Felszereltség:légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, jacuzzy kádas fürdőszoba,hajszárító, ingyenes parkoló, wellness használat.

Aszobabekészítés: egy üveg finom egri bor és csokoládé

Lakosztály:Kettő szobaegységes (nappali és háló), erkélyes, a fürdőszobában jacuzzy kád.

Felszereltség:légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, hajszárító, ingyenesparkoló, wellness használat. (Ez a szoba típus 3 fővel pótágyazható).

A szobabekészítés:
egy üveg finom egri bor és csokoládé


Konferencia, tréning

A legmodernebb technikával felszerelt rendezvénytermeink befogadóképessége 80 fő. Hangszigetelt fallal szekcionálhatók, így míg az egyik teremben üzleti megbeszélés zajlik, addig a másikban akár egy csapatépítő tréning is jól megfér egymás mellett. Összenyitva pedig konferenciák, fogadások elegáns színhelye lehet. A magas színvonalú technikai felszereltség termenként is biztosított. Kérésre partyszervíz szolgáltatást nyújtunk különlegeshelyszíneken is.

Szállodánk speciálisan összeállított, személyre szabott – akárvidám, szórakoztató – indoor és outdoor csapatépítő programokat is kínál acsoportok részére.

Ködmön Csárda

A szállodához tartozó Ködmön Csárdában vendégeink hangulatos cigányzene mellett ízlelhetik meg a magyaros konyha remekeit, és kóstolhatják meg a kiváló egriborokat. Az étterem Európai Uniós védnöki táblával rendelkezik, melyet magas színvonalú gasztronómai tevékenységéért kapott. A Nemzeti Gasztronómiai Értékőrző Testülettagja. Szakács mestereink kulinális élvezeteket biztosító remekművei, agyertyafény és a kellemes cigányzene feledhetetlenné teszik a vacsorát.

Vacsora után pedig egy igazi Latin Klubban – a Cafe Habanában – egy kellemes szivar mellett néhány remek kubai koktélt ismegkóstolhatnak.

Árak:

2ágyas superior szoba reggelivel: 26.500,-Ft.

Wellneshasználattal, ingyenes parkolóval.

A szobákban csokoládé bekészítés.

2 ágyas szuperior lux szoba 32.500,-Ft

Wellneshasználattal, reggelivel.

Afürdőszoba jacuzzi káddal felszerelt.

Aszobában csokoládé és bor bekészítés.

Lakosztály 38.500,-Ft

Nappaliés háló szoba.

Wellneshasználattal, reggelivel.

Afürdőszoba jacuzzi káddal felszerelt.

A lakosztályba csokoládé és bor bekészítés.

Mindenszobatípushoz internet használatát, parkoló használatát, wellness részleg használatát(színterápiás pezsgőfürdő élményelemekkel, aroma terápiás gőzkabin, finnszauna)kínáljuk, a wellnessben frissítő teakülönlegességekkel kedveskedünk, valamint awellness zavartalan használata érdekében fürdőköpennyel, valamintfürdőpapuccsal is el vannak látva.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynekösszege 340,-Ft/fő/éj. A 18 év alatti és 70 év feletti vendégeink nemidegenforgalmi adó kötelesek.

A szobákmindegyike egy fővel pót-ágyazható, kivéve a lakosztályokat, amelyek 5 főelhelyezésére alkalmas.

0-3 éves korig apótágy és az ellátás ingyenes.

3-12 éves korigpótágyon történő elhelyezés reggelivel 6.000,- Ft/éj,

12 év felettpótágyon történő elhelyezés reggelivel 10.000,- Ft/éj.

(Babaágyat éságyneműt ingyenes biztosítunk).

Fenti árak kiemelt hétvégék és ünnepekalkalmával nem érvényesek.

Gasztronómia:

a’la carte étkezési lehetőség, szállodához tartozó Ködmön Csárdában vendégeinkhangulatos cigányzene mellett ízlelhetik meg a magyaros konyha remekeit éskóstolhatják meg a kiváló egri borokat.

Félpanziós,háromfogásos vacsora: 4.500,-Ft/ fő/alkalom

Vacsora után pedig egy igaziLatin Klubban – a Cafe Habanában – egy kellemes szivar mellett néhány remekkubai koktélt is megkóstolhatnak.

Masszázsok és Wellness szolgáltatások

ASzállodában ősi rituális masszázsokkal, valamint kényeztető luxus kezelésekkel, kellemes frissítőtea-különlegességekkel tesszük emlékezetessé az itt-tartózkodást.

Egerben egyedülálló színterápiás pezsgő medence,különböző élményelemekkel, aromaterápiás gőzkabin, finn szauna, álló szolárium ésingyenes wellness bemutatók várják a vendégeket.

Germaine de Capuccini masszázsok:

Kényeztető fürdő szertartások

(Istenek itala varázsfürdő,Az örök fiatalság titka fürdő, Édes álom fürdő)

A szertartások illata, agyertyafények játéka valódi kényeztetés a testnek, megbékélés a léleknek, igazifelfrissülés a szellemnek. Élvezze az aromás, kényeztető fürdő jótékonyhatását, mely megnyugtatja a testet, a szellemet és a lelket.

Egzotikusmasszázsok

(Vörös arany, Hölgyek álma-, Egzotikus fahéjasmasszázs)

A titokzatos Kelet fűszereinek varázsa, frissítőillata, a személyre szabott masszázsmozdulatok frissítik a testet, élénkítik avérkeringést.

Egzotikusrituálék

(Királynők kiváltsága, Édes bűnbeesés, Az örök fiatalságtitka, Varázslatos utazás tengeri kagylókkal, Titokzatos Kelet „vörös arany”rituálé)

Lepje meg önmagát vagy szeretteit egy különlegesrituáléval, hogy a hétköznapok rohanó világában felfrissüljön. Hagyja magátkényeztetni. A rituálék minden egyes lépése tudatosan megkomponált az elsőperctől az utolsóig.

Kényeztető masszázsok

(A csodák birodalma,Rituálés lávaköves masszázs)

Gőzkabinos rituálék fekete vagy fehér szappanna

Képek a szálláshelyről: Hotel Ködmön Wellness**** Eger adatlapja

Hotel Ködmön Wellness**** Eger, Szépasszonyvölgy

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!