• 3300 Eger, Almási Pál út 45.
  • +36/30/364 9591
  Szállások     Eger     Szépasszonyvölgyi Aapartman

Szépasszonyvölgyi Aapartman - Eger

Eger, Szépasszonyvölgyi Aapartman

Szépasszonyvölgyi Aapartman, Eger


BÉKE, NYUGALPM, CSODÁS PANORÁMA!

Eger városában, még is távol a város zajától, csendes kertvárosi környezetben a híres Szépasszony- völgyi pincék szomszédságában várjuk a Szépasszonyvölgyi Apartmanba, akik saját társaságukkal, családjukkal önállóan szeretnék pihenésüket eltölteni, nem akarnak más vendégekkel együtt pihenni.

A 2 szobás családi apartmanunk, nem tömegszállás,  más vendég nincsen, különös értéke még, elkülönült, önálló, külön bejáratú tágas, hűvös, tv-s szobák, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy teljesen felszerelt konyha, nagy, fedett terasszal (beszélgetésre iszogatásra, étkezésre alkalmas), ahonnét csodálhatják a környék sajátosságát, völgy forgalmát, az új pincék közelségét, közvetlen kerti kapcsolat van saját kerthez, kültéri főzőhelyhez. WIFI van. Csodás a kilátás, csend van, mivel az utcáktól beljebb van az apartman, nyugalom mivel más vendég nem zavarja. otthonosan érezhetik magukat vendégeink, hisz a vendégeket nem látják mások, ők viszont kilátnak. Első szavaik : csodás, közeli a kilátás és kellemes hűvösek, nagyok a szobák. Bolt, felszerelt játszótér 80 méter gyalog. Belváros, Agria Park, völgy 10 perces sétával elérhető. Autójával garázsban, vagy saját parkolóban biztonságosan parkolhat.

Egerben és környékén  Horgászás Ostoros, Egerszalók, Bogács halas tavakban, Kedvezmények: borkóstolás- vásárlás, fogyasztás egyes egri pincékben, éttermekben, Eger, Bogács, Demjén fürdőiben. Bükki túra és kerékpár túra útvonal tervvel, város és környék nevezetességei, vacsorák, borkóstolással egybe kötött vacsorák, pincelátogatás programjában szívesen segítünk.

Képek a szálláshelyről: Szépasszonyvölgyi Aapartman adatlapja

Szépasszonyvölgyi Aapartman, 3300 Eger, Almási Pál út 45.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!