• 7133 Fadd-Dombori, Szarkaláb u. 4.
  Szállások     Fadd-Dombori     Németh Vendégház

Németh Vendégház - Fadd-Dombori

Fadd-Dombori, Németh Vendégház

Németh Vendégház, Fadd-Dombori


Felhívjuki figyelmüket Dombori központi részén, csendes helyen elhelyezkedő nyaralónkra, amely két különálló - 6-6 fő elhelyezésére alkalmas apartmannal áll a vendégek rendelkezésére.

A nyaraló Dombori központjában áll, alig 100 méterre a legtöbb bolttól és vendéglátóhelytől és 50 méterre a vízparttól. Az épület két egymástól különálló szintből áll.

A felső klimatizált szinten 1 nagy és 2 kisebb szoba található, az alsó szinten egy nagyobb és egy kisebb szobával. Mindkét szinten fürdőszoba (mosdó, zuhanyzó, wc) és jól felszerelt konyha is található. Ezen kívül televízió (kábeltévé), hűtőszekrény is van mindkét szinten. A nyaralóban két család is kényelmesen elfér. A felső szintre egy kinti lépcső vezet, ezért a családok nem zavarják egymás pihenését.

A nyaralóhoz tartozó zárt udvarban 3-4 személyautó is kényelmesen elfér. Ezek mellett az udvarban található hintaágy, pingpongasztal, grillsütő és bográcsozó is.

Nagycsaládosoknak vagy baráti családoknak ajánljuk!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Tájékoztató ár:
Elő és utószezon: 9.000 FT/apartman/éj
Főszezon: 10.000 Ft/apartman/éj

Képek a szálláshelyről: Németh Vendégház adatlapja

Németh Vendégház, 7133 Fadd-Dombori, Szarkaláb u. 4.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.