• 8052 Fehérvárcsurgó, Dózsa u. 87.
  • 06 30 586 1280
  Szállások     Fehérvárcsurgó     Margaréta Vendégház

Margaréta Vendégház - Fehérvárcsurgó

Fehérvárcsurgó, Margaréta Vendégház

Margaréta Vendégház, Fehérvárcsurgó


NTAK regisztració:Ma19004208

Fehérvárcsurgó Fejér megye északnyugati részén a Gaja-völgyében elhelyezkedő festői szépségű kis település, számtalan természeti értékkel és műemlékkel.

Megközelíthető:

  • autóval a 81-es főút mellett, Székesfehérvár és Mór között félúton
  • vonattal: Székesfehérvárig és onnan 20 perces autóbuszjárattal

Fehérvárcsurgó község határában található a Vadaspark, víztározó és a Gaja-patak együttese, mely kiemelkedő látványosság. A faluban áll az Ybl Miklós által 1844-ben épített Károlyi-kastély, ma az Európai Kulturális Találkozópontok Hálózatának tagja.

Naponta látogatható csodálatos könyvtára, kápolnája és a kiállítások. Kulturális rendezvényei közül kiemelkedik a június elején megrendezésre kerülő Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok kiállítása és vására. Felújított kastélykertjében lévő tavak sétára csábítanak.
A faluban mindhárom nagy felekezet(katolikus-református-evangélikus) temploma megtekinthető. A római katolikus templomban található Amerigo Tot (a falu szülötte) Csurgói Madonna című világhíres szobra. Az óvoda emeletén pedig a szobrász emlékhelyét nézhetik meg az odalátogatók.
 
Programok a szabadidő eltöltéséhez:

    * túra, erdőjárás, horgászat, kirándulás, vadfotózás
    * * nyáron:strandolási és horgászati lehetőség a helyi tóban
    * télen: korcsolyázás,a helyi tón.Szánkózás: a szomszédos Bodajk községben található volt sípályán
    * városnézés a 18 km-re levő Székesfehérváron és Móron
    * wellness programok és lovaglás a 10 km-re levő Móron a "Hétkuti Lovas Parkban", ill. az uszodában
   

Az egész évben nyitva tartó Margaréta Vendégház hét fő elhelyezésére alkalmas, a ház mögött 100 m-re a bakonyi erdő fái vannak. Nagy füves udvar, árnyas kert, kerti bútorok biztosítják a pihenést.

A szálláshely 1 négyágyas és 1 kétágyas és 1 egyágyas szobával rendelkezik, melyekhez 2 fürdőszoba és teljesen felszerelt konyha tartozik.

 Az épületben gáz-, illetve cserépkályhás fűtés található.

Az étkezés önellátó vagy a közeli étteremben menü rendelhető és a vendégház mellett jól felszerelt élelmiszerüzlet található.
Szolgáltatásaink: felszerelt konyha,2 fürdőszoba, nem dohányzó szobák, saját kert, televízió a szobkában,internet.Parkolási lehetőség az udvarban

 A kertben labdajátékokhoz (tollas és futball), valamint gyermekeknek is különböző sporteszközök térítésmentesen igénybe vehetők. Ezen kívül bográcsban főzés és grillezés is lehetséges.Kiváló szálláshely  turistáknak, családoknak,csoportoknak ideiglenesen itt dolgozóknak !
 
                      A házban egyszerre csak egy család vagy baráti társaság tartózkodhat.Vendégházunk SZÉP kártya elfogadóhely! | WIFI elérés!

Képek a szálláshelyről: Margaréta Vendégház

Margaréta Vendégház, 8052 Fehérvárcsurgó, Dózsa u. 87.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.