• 3849 Forró, Fő út 195.
  Szállások     Forró     Holdfény Hotel

Holdfény Hotel - Forró

Forró, Holdfény Hotel

Holdfény Hotel, Forró


A 3-as számú főút mellett Abaúj szívében, a Zemplén-hegységtől 15 km-re várja vendégeit a Holdfény Hotel. A várakban és kastélyokban gazdag nyugodt, festői környezet mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt. A környék erdeinek gazdag vadállománya minden vadászat sikerének a kulcsa.

Forró és környéke
A Hernád hazai felső szakaszának két oldalán elterülő tájak igen különböznek egymástól. Nyugaton lankás dombságba vált át a víz lapálya; keleten a Zempléni-hegység vulkáni kúpjai zárják le a folyóvölgyet. Az egyik oldalon a falusi élet békéje ­frissen fejt tejjel, házi készítésű sajttal, saját kezűleg szedett gyümölcsökkel és olyan értékekkel, mint például a fáji kastély, ahol remekbe szabott klasszicista domborművek várják a látogatókat, vagy a szemerei kastélypark a gótikus műromokkal. A másik oldalon vadregényes várak (Boldogkő, Regéc), Árpád-kori templomok - köztük a Vizsolyi, ahol nemcsak gyönyörű középkori falképek láthatók,de az első teljes magyar nyelvű Szentírás, a Károlyi (Vizsolyi) Biblia egy példánya is. Vagy itt van a reneszánsz kastély Kékeden, az erődített Huszita-ház Göncön, az egykor aranygombos Telkibánya bányászati emlékei... És persze a vendégváró falvak, ahonnan gyönyörű túrákra lehet indulni - biciklivel a folyó lapályán, kenuval az időnként vadvízzé váló Hernádon, gyalog pedig a hegyek rengetegeiben.

Cégünk profilja
Cégünk fő célkitűzése a minél teljesebb körű szolgáltatások biztosítása a kedves vendégeink részére, különös tekintettel a törzsvendégeinkre és leendő új vendégkörünkre egyaránt.

Szobák:
Hotelünk 70 szálláshellyel rendelkezik. Vendégeink elhelyezését igény szerint 2-3 ágyas szobákban, valamint lakosztályokban és apartman házakban tudjuk biztosítani.

2-3 ágyas szoba
A kényelmesen és ízlésesen berendezett 2-3 ágyas szobákhoz tartozik fürdőszoba, televízió, és telefon is. Ideális fiatal pároknak, házaspároknak, de természetesen vendégeink rendelkezésére állnak két különálló ággyal felszerelt szobák is.
Felszereltség:
 - zuhanyzó,wc
 - kábeltévé
 - telefon

Lakosztály
A nappalival és minibárral ellátott lakosztályainkban a legigényesebb vendégeink is otthon érezhetik magukat.
Elsősorban hosszabb ideig a hotelben tartózkodó vendégeinknek ajánljuk, valamint az igényes és kellemes kikapcsolódásra vágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk.
Felszerletség:
 - zuhanyzó,wc
 - kábeltévé
 - telefon
 - minibár
 - pipereasztal
 - nappali kanapéval,igény szerint kihúzható és fraciaággyá alakítható

Apartman
Családoknak apartman házat biztosítunk, melyben a nappalin és a két szobán kívül egy jól felszerelt konyha is van.
Felszerletség:
 - zuhanyzó,wc
 - kábeltévé
 - telefon
 - minibár
 - pipereasztal
 - nappali
 - amerikai konyha

Szolgáltatások:
Sóbarlang
A vendégeink számára létrehozott, ingyenesen látogatható sóbarlangunk klímája gyógyító hatással van a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, bőr és ízületi problémákra. A levegőben lévő oldott sókristályok elősegítik a hörgők tisztulását és csökkentik a nyálkahártya gyulladását. Immunrendszer erősítő hatása miatt a használata egészséges embereknek is ajánlott.
Különösen jótékony hatása van ez erős dohányosokra!!!

Biliárd
Kellemes időtöltést adhat egy kiadós biliárdparti egy fárasztó nap után. Biliárd termünkben a szomjas vendégeink részére egy bárpult is rendelkezésre áll.

Szauna
A szaunázás közismerten jótékony hatással van az egészségre, ezt a Skandináv népek már régóta tudják és használják. Szaunánk 6-8 férőhelyes kialakítású. Nem csak szállóvendégeink részére készült, előzetes bejelentés esetén várjuk kedves vendégeinket.

Szolárium
56 csöves szoláriumunk álló higénikus és gyors megoldása lehet a téli barnulásnak. Egy tikett azaz 6 perc bőven elég a világosabb bőrtónusú vendégeink részére. A barnább bőrtípusú vendégeink részére az 12 percre módosul, de a 3 tikettet vagy annál többet már csak a nagyon edzett bőrű vendégeinknek javasoljuk.

Kemence
Lehetőséget biztosítunk kemecében sütésre - főzésre. Falusi hangulatú környzetben, elsősorban baráti, családi társaságok részére ajánljuk különálló, fedett, zárt udvarrészünket.

Bowling
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket vadonatúj kétsávos bowling pályánkon. Akik pedig a játék hevében megéheznek-megszomjaznak, Bowling Bárunkban udvarias kiszolgálás és szolid árak mellett válogathatnak étel- és italkínálatunkból.
Hétköznapokon: 14:00 - 22:00-ig,
hétvégén 10:00-24:00-ig.
Igény szerint tovább is nyitva tartunk.

Áraink:
2 ágyas szoba egy éjszakára: 7000 Ft
3 ágyas szoba egy éjszakára: 8000Ft
Lakosztály egy éjszakára:10000Ft
Apartman egy éjszakára: 12000Ft

Üdülési csekket elfogadunk!

Képek a szálláshelyről: Holdfény Hotel adatlapja

Holdfény Hotel, 3849 Forró, Fő út 195.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.