Szállások     Gyula     Angelhaus Vendégház

Angelhaus Vendégház - Gyula

Gyula, Angelhaus Vendégház

Angelhaus Vendégház, Gyula


Az ANGELHAUS VENDÉGHÁZ a Várfürdő közelében csendes környezetben egész évben várja Önöket. Az apartmanház a gyulai Vár és a Gyulai Várfürdő főbejáratától kb. 300 m-re fekszik. A város központja ötpercnyi sétával elérhető, ahol több étterem, vendéglátóhely, ABC áruház található.

Az apartmanház önálló zárt telken található, közelsége miatt nincs szükség a város parkolóinak igénybevételére sem, itt az autók zárt helyen „parkolódíj” mentesen parkolhatnak. Az apartmanház telkén a kertben lehet grillezni, kerti bútoroknál üldögélni akár esti hangulatfény mellett.

Az ANGELHAUS VENDÉGHÁZ központi fűtéssel rendelkezik, ezért egész évben, szeretettel várjuk pihenni, gyógyulni vágyó kedves vendégeinket, a fürdőzésre érkező családokat, valamint vadász, vagy bármilyen turista céllal érkező vendégeinket is.

Négy szoba  várja a vendégeket 2 + 1 ággyal, teljesen felszerelt konyhahasználattal, főzési lehetőséggel, hűtőgéppel, mikroval, fürdőszobával. A szobák televízióval ellátva és kábeltévével fogható csatornákkal állnak rendelkezésre. Apartmanházunkban előnyben részesítjük a családokat, ezért a vendégeink érdekében kisgyermekek fogadására is felkészültünk, kiságy, járóka, etetőszék igény szerint rendelkezésre áll. A teljes apartmanház lefoglalása esetén, valamint gyermekeknek a szállásdíjból kedvezményt tudunk nyújtani.

Üdülési csekket elfogadunk, sőt, az ANGELHAUS VENDÉGHÁZ -ban lehetőség van arra, hogy belépőjegyét a Várfürdőbe igénylése esetén előre megváltsuk.
Amennyiben Önök a lakhelyük szerinti reumatológiai szakrendelés által kiállított beutalóval rendelkeznek, a Várfürdőben TB finanszírozott szolgáltatásokat tudnak igénybe venni.

Gyulán szinte minden este van esemény, program a gyulai Vár tövében, ahol középkori hangulatban töltheti el a meleg nyári estéket. A programokról információt a város honlapján találnak.
Jöjjenek Gyulára, az ANGELHAUS VENDÉGHÁZ-ba, ahol kellemes, gondtalan napokat tölthetnek el, kedvező áron!
Szeretettel várjuk Önöket!

Képek a szálláshelyről: Angelhaus Vendégház adatlapja

Angelhaus Vendégház, 5700 Gyula

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!