• 5700 Gyula, Nagyváradi út 1.
  Szállások     Gyula     City Apartman

City Apartman - Gyula

Gyula, City Apartman

City Apartman, Gyula


40 %-al olcsóbb fürdőjegyeket biztosítok minden kedves vendégemnek. - kivéve : kiemelt ünnepnapok -

4 fő 5 éj foglalás esetén MEGAJÁNDÉKOZZUK egy városnéző sétakocsikázással lovas fogattal.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját Gyula üdülőövezetében. 2 különálló 58 m2- es apartmannal várjuk vendégeinket. Apartmanonként  6 főt tudunk komfortos körülmények között fogadni.

Apartmanunk a  Gyulai Várfürdőtől 50 m-re található, egyperces sétával elérhető a Vár, a Csónakázó tó.     Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt konyhával, tágas nappalival, gyönyörűen kivitelezett fürdőszobával, az udvaron grillezési lehetőséggel, nagy zárt parkolóval biztosítjuk. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, mosogató,  teafoző, kávéfoző, étkészlet, edénykészlet,  tisztítószer és mosogatószer az alapfelszereltséghez tartozik. A klimatitált szobákban műholdas televízió van.    A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.

Gyula az ország egyik legkeldveltebb üdülővárosa. Meleg, barátságos környezet fogad minden idelátogató turistát. A Gyulai vár a legrégebben megmaradt téglavára, ahol múzeum és várszinház is található. A várfürdő 19 medencéjével négycsillagos strand és gyógyfürdő minősitést nyerte el. Területén gyógy és élménymedencék, gyermek viziparadicsom, pezsgő és hullámmedencék, valamint óriáscsúzdák is találhatók.

Képek a szálláshelyről: City Apartman adatlapja

City Apartman, 5700 Gyula, Nagyváradi út 1.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.