• 5700 Gyula, Mátyás Király u. 9/B
  • 0620/9628-822
  Szállások     Gyula     Éva Apartmanház

Éva Apartmanház - Gyula

Gyula, Éva Apartmanház

Éva Apartmanház, Gyula


Üdüljön olcsón, gyönyörű környezetben Gyulán, az Éva Apartmanházban!

Az Apartmanházunk a Csigakert mögött, a Fürdőbejárattól 100 m-re nagy kerttel, parkolóval, szalonnasütési-bográcsozási lehetőséggel, kinti pergolával, nagy ebédlő-társalgóval rendelkezik.

A ház teljes felújítást követően mondern dizájnnal, komfortos szobákkal egész évben várja régi és új vendégeit akár kedvenceikkel!

Aa apartmanház saját parkolóval rendelkezik. A vendégek részére 2 db kerékpár biztosított, amit ingyenesen használhatnak.
A környékben is sok a látnivaló, amit érdemes megnézni, mint például a Bréda kastély, Szabadkígyósi kastély, Pósteleki szabadidős központ, és nem beszélve hamarosan Gyulán az Almási kastély, ami gyönyörű ékessége lesz Gyulának.
Az apartmanház rendelkezik Visit Gyula kártyával, ami kedvezményekre jogosító kártya, amit Gyulán nagyon sok helyen fel tudnak használni.

Áraink:
3500FT / FŐ / NAP 380FT IFA /FŐ/ NAP.

OTP, K&H és MKB SZÉP Kártya elfogadóhely!

ÉRKEZÉS MINDIG ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS ALAPJÁN TÖRTÉNIK 0-24 óráig!!!

Várjuk Önöket szeretettel!

Parkolás
Utca és Parkolóhely

Tömegközlekedés
Helyi és helyközi járatok, Városnéző kisvonat, Vonat.

Történelmi városunkban számtalan kikapcsolódási-, szórakozási-, és sportolási lehetőség, valamint családi program nyújthat fantasztikus élményeket!

Romantikus sétákat tehetnek csodás parkjainkban illetve a vár környékén.

Könnyen megközelíthető kiránduló-, és fürdőhelyek is fellelhetők a közelben, többek között: - Szabadkígyósi Weinckheim kastélypark,- Pósteleki kastélyrom,- Geszti Tiszta Kastély,- Gyulavári Kastélykert,-Szanazugi szabadstrand,- Gyula-városerdő, Steigervald lovastanya.
Várfürdőnk egész évben nyitva tart, ahol mind a gyermekek, felnőttek és idősek is megtalálják a számukra tökéletes medencéket.

Hangulatos, gyönyörű szökőkutakkal díszített belvárosunkban számos kerthelyiséggel rendelkező zenés étterem, kávézó, pub, cukrászda,illetve a híres Hambi-bár teheti teljessé napjukat.

Fesztiválok, Várszínházi programok és Tószínpadi előadások színezik a nyári estéket.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!