• 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.
  Szállások     Hajdúszoboszló     Hotel Barátság

Hotel Barátság - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Hotel Barátság

Hotel Barátság, Hajdúszoboszló


Tökéletes kikapcsolódásra, felfrissülésre, esetleg gyógyulásra vágyik? A Hotel Barátság Minőségi Díjas szolgáltatásokkal várja Vendégeit: kényelmes szobák (erkéllyel, hűtővel, szobaszéffel, telefonnal, internettel, színes televízióval, fürdőszobával és hajszárítóval felszerelve, szobai mobil klíma korlátozott számban bérelhető 1.500.-Ft/nap/szoba)  és apartmanok saját medencék, gyógy- és wellness, valamint szórakoztató részleg áll rendelkezésére az év bármely szakában (uszoda csak szezonálisan). Az áraink tartalmazzák a szervízdíjat és az áfát.

TB támogatott kezelések a házon belül igénybe vehetőek. Szép Kártya elfogadóhely.

Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen engedélyezett.

 

Szobák:

118 teljesen kényelmes kétágyas szobáinkban és 18 apartmanunkban kiváló lehetőséget biztosítunk a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeinknek a nyugodt pihenésre. Valamennyi szoba erkéllyel, LED televízióval, telefonnal, fürdőszobával, hűtővel, szobaszéffel és (wireless) internet elérhetőséggel felszerelt.


Mozgáskorlátozott vendégeink részére a földszinten három speciális szoba áll rendelkezésre. A szállodai főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőnjáró berendezések segítik a mozgást. A gyógymedencékbe medencébe emelő szerkezet könnyíti a bejutást. A szálloda parkolójában 2 mozgáskorlátozottak számára fenntartott hely is biztosított.

Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag az erre a célra kialakított földszinti szivarszobában engedélyezett. A dohányzási tilalom megszegése, valamint az ezáltal okozott kár minimum 15.000.- Ft pénzbírságot von maga után.

Képek a szálláshelyről: Hotel Barátság adatlapja

Hotel Barátság, 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!