• 4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 5-7.
  • +3630 395-5606
  Szállások     Hajdúszoboszló     Hotel Délibáb****

Hotel Délibáb**** - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Hotel Délibáb****

Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló


Hajdúszoboszló Magyarország keleti régiójának legkedveltebb gyógyfürdője.

Hajdúszoboszló szívében található a Hotel Délibáb****, mely a város egyik legkedveltebb szállodája. Vonzereje egyedi adottságaiban és széles körű, a modern kor igényeit követő, magas színvonalú szolgáltatásaiban rejlik. Nálunk mindenki azért dolgozik, hogy az Ön üdülése valódi felüdülés legyen.

A 245 vadonatúj szobát kínáló szálloda, stílusos megjelenésével, vendégszerető személyzetével, igazi paradicsom a felhőtlen kikapcsolódást, nyugalmat és felfrissülést keresők számára.Wellness:

A szálloda hatalmas, minden igényt kielégítő wellness szekcióval várja a pihenni vágyó vendégeit. A Wellness Oázisban medencék, szaunák, szépségápolási szolgáltatások széles választéka és fitness terem áll rendelkezésre.

 

A meleg gyógyvíz az emberiség egyik legősibb gyógyszere. A jódos- brómos-konyhasós gyógyvíz hatását élvezhetik a szállodánkba látogató vendégek.

A tradicionális hajdúszoboszlói gyógykúrának komplex hatása van, amely a víz összetételében rejlik. A kezelés elsősorban reumatikus és mozgásszervi megbetegedések, balesetek utáni rehabilitáció, nőgyógyászati problémák és idült bőrbetegségek esetén javallott.

Tb-kártyával, illetve szakorvosi beutalóval rendelkező vendégeink minimális térítési díj mellett vehetnek igénybe gyógykezeléseket.

A kezelőlap felmutatásával vendégeink térítésmentesen látogathatják a Hungarospa Hajdúszoboszlói strand- és Gyógyfürdőt. A Hotel Délibáb**** vendégei abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy jegyváltást követően közvetlen átjárást biztosítunk számukra Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexumába is.

Étterem:
Szállodánk vadonatúj, Mirage étterme hagyományos és modern ízvilággal várja a gasztronómia szerelmeseit.

Az étteremben nem csupán az ízek hoznak lázba, hanem a „tüzes” hangulat, melyet a látványelemek kreálnak. A mesésen szép, exkluzív étterem barátságos és vendégközpontú személyzetével igazi kuriózum Hajdúszoboszló szívében.

A szezonálisan megújuló étlapon a legfrissebb alapanyagokból, a legmodernebb sous vide technológiával készített ételek kínálják magukat.

S ha mindez nem elég, több mint 33 fajta borból és 150 féle pálinkából választhatnak vendégeink.

Minden vendégünknek bőséges svédasztalos reggelit kínálunk a szintén szemet gyönyörködtető Borostyán étteremben, s természetesen lehetőség van fél- vagy teljes panzió igénybevételére is.

Egyéni, speciális étkezési igényeket is teljesítünk.

Szobák:
Standard szoba

Különágyas szoba minibárral, telefonnal, LED televízióval, műholdas csatornákkal, rádióadókkal, hajszárítóval, légkondícionálóval, szobaszéffel, zuhanyzós fürdőszobával.

Classic szoba

Franciaágyas szoba minibárral, telefonnal, LED televízióval, műholdas csatornákkal, rádiókkal, hajszárítóval, légkondícionálóval, szobaszéffel, zuhanyzós fürdőszobával.

Supeior szoba

Franciaágyas szoba minibárral, telefonnal, LED televízióval, műholdas csatornákkal, rádiókkal, hajszárítóval, légkondícionálóval, szobaszéffel, zuhanyzós fürdőszobával.

Képek a szálláshelyről: Hotel Délibáb**** adatlapja

Hotel Délibáb****, 4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 5-7.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!