• 8360 CSerszegtomaj, Akácfa u 28
  Szállások     Héviz Kertváros     DDS.Wellness Apartmanok

DDS.Wellness Apartmanok - Héviz Kertváros

Héviz  Kertváros, DDS.Wellness Apartmanok

DDS.Wellness Apartmanok, Héviz Kertváros


Wellness apartmanházunk

közvetlenül a sümegi út mellett egy  gondozott kert közepén helyezkedik el Héviz Keszthely kertvárosában CSERszegtomajon  , ahonnét vendégeink a páratlan kilátást élvezhetik Hévizre és a környékre.Ez a hegyvidéki hangulat ideális és nyugodt célpont minden  korosztály számára . .Ugyanakkor 5-7 perczes autóuttal  a környék bármely  idegenforgalmi nevezetessége és túraútja  elérhető .Központi elhelyezkedésünk garantálja hévizi vagy keszthelyi szállássokkal történö összehasonlihatoságun, mindemellett számtalan  étterem és helybéli  lokál teszi szinesebbé a helyi  hegyvidéki hangulatot.

Mottonk: takarékoskodjanak de ne  érjék be kevesebbel. Felfogásunk szerint szükségtelen  dupla áron wellness szállodába vonulni pihenésre, hiszen  alapbol a környéken minden elérhető. Így a  nálunk megtakaritott pénzt inkább költsék utazásra  a környék felfedezésére. Wellness élménynek az árakba  már belekalkuláltak  Óriás medence forró nyári napokon elégséges  élményt nyujt minden korosztálynak

Honlapunkon összeállitottunk 7 + 2 –es összeállitott programajánlatot találhatnak a környék megsimerésére.

Képek a szálláshelyről: DDS.Wellness Apartmanok adatlapja

DDS.Wellness Apartmanok, 8360 CSerszegtomaj, Akácfa u 28

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.