• 8380 Hévíz, József Attila u. 25
  Szállások     Hévíz     Hévíz Villa Familia

Hévíz Villa Familia - Hévíz

Hévíz, Hévíz Villa Familia

Hévíz Villa Familia, Hévíz


Családias légkörben, a világhírű hévízi tótól mindössze 200 m-re, zöld övezetben, a tavat körülölelő véderdő mellett nyugodt környezetben várjuk Önt és kedves Családját egész évben.

Ha végre 100%-os, valódi kikapcsolódásra és pihenésre vágyik, válassza a Hévízi Villa Familiát, ígérjük nem fog csalódni!


MIÉRT VAGYUNK EBBEN OLYAN BIZTOSAK?

Mert az alig 80 m-re fekvő Danubius Health Spa Resort Hévíz **** Hotel wellness szolgáltatásait most Ön is hihetetlenül kedvező áron élvezheti! Gondoljon bele: akár már érkezés napján kipróbálhatja a szálloda élményfürdőjét, szaunáit, konkrétan az alábbi wellness-szolgáltatásokat (egész nap!):

  • élményfürdő
  • uszoda-használat (10,3 x 16,3 m, 28°C)
  • pezsgőfürdő (jacuzzi)
  • finn szauna
  • kerti finn rönkszauna
  • hőlégkamra, gőzfürdő
  • napozóterasz, ágy
  • fedett termálfürdő két medencével (11,8 x 7,6 m és 12,6 x 8,7 m, 33°C és 37°C)


MÉG ÍGY SEM ELÉG A WELLNESS-BŐL?

Nem gond, a szállodában Önt is szívesen látják az alábbi programokra:

  • ESTI PROGRAM! "Lyquid sound with color light" (élményfürdő)
  • Szauna-Show kerti finn rönkszaunában, szaunamester vezetésével frissítő, sós, jeges, mézes alapanyagokból

EGY KIS FITNESS

DANUBIUS PREMIER FITNESS: fitness terem korszerű professzionális gépekkel, személyi fitness tréning, csoportos tornák (zsírégető, erősítő, stretching, alakformáló, torna szalaggal illetve labdával, aqua-fitness).


Az igazi nyár esti hangulat elengedhetetlen kelléke a kellemes, hangulatos kert mellett a grillező, Önnek csak azt kell kitalálnia hány főre és mit süssön, persze tippeket mi is tudunk adni...

Kétágyas szobáink és kétágyas stúdióink (mindegyikében megtalálható a főzőlapos minikonyha), zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény, TV. 

Képek a szálláshelyről: Hévíz Villa Familia adatlapja

Hévíz Villa Familia, 8380 Hévíz, József Attila u. 25

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.