• 8380 Hévíz, Petőfi u. 9.
  Szállások     Hévíz     Hunguest Hotel Panoráma

Hunguest Hotel Panoráma - Hévíz

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma

Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz


A Hunguest Hotel Panoráma*** egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (100 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.

A szálloda Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum és a buszpályaudvar. Ideális távolságra fekszik Hévíz fontosabb látnivalóitól, nevezetességeitől. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel mindössze 7 km-re található.

 

A szállodát a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze. Többek között ezért is közkedvelt a Hunguest Hotel Panoráma***.

 

A gyógycentrumban európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett vehetők igénybe a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására, a betegségek megelőzésére alkalmas kúracsomagok. Kezelések: elektroterápiás, balneoterápiás kezelések, gyógymasszázs, gyógytorna, vízi torna, víz alatti sugármasszázs, ultrahang, súlyfürdő, stb.

 

A Hunguest Hotel Panoráma*** gondolt a fiatalabb generációra is: a szépségsziget mottója a megújulás! Fodrászat, kozmetikai kezelések, pedikűr és manikűr, kézápolás, lábápolás, kínai természetgyógyászati program, infraszauna, különféle masszázsok, wellness rituálék, alakformáló programok, szolárium várja a szépülni vágyó vendégeket.

 

Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás és sportolási lehetőség közül választhatnak.

Minden este a lobby bárban élőzene, hétfőnként divatbemutató, szerdánként kiállítás és vásár a helyi kézművesek termékeiből, csütörtökönként magyaros vagy operett est szórakoztatja a vendégeket.

Egész évben színes programok, koncertek színesítik a szálloda ajánlatait.

Képek a szálláshelyről: Hunguest Hotel Panoráma adatlapja

Hunguest Hotel Panoráma, 8380 Hévíz, Petőfi u. 9.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!