• 9361 Hövej, Napsugár utca 25
  Szállások     Hövej     Berek Horgászpark

Berek Horgászpark - Hövej

Hövej, Berek Horgászpark

Berek Horgászpark, Hövej


BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe.

Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és a kempingezés szerelmeseinek is.
A szabadidőparkban 2 ágyas és  4 ágyas öszkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát, telepített lakókocsit és sátorhelyeket  közvetlen a horgásztó partján.

Nyitva tartás április elejétől október végéig, időjárástól függően.

Szállás
Közvetlen vízparti faházaink:

4db –A típusú 2 vagy  2 +1 személyes faház,  mely fürdőből, wc-ből és egy nappaliból áll, melyben étkező  mini konyha sarok, főzőlappal , hűtőszekrénnyel és edényekkel , terasz kerti bútorokkal és elektromos fűtéssel.

3db –B típusú 4 személyes faház,  mely fürdőből, wc-ből és egy hálóból és egy nappaliból áll, melyben étkező ,mini konyha sarok főzőlappal , hűtőszekrénnyel és edényekkel , terasz kerti bútorokkal és elektromos fűtéssel.

A kemping területén 15 db kb. 100 m2-es sövénnyel elkerített kemping parcella  található saját villamos energia ellátással.

Egy darab lakókocsi  2 fő részére.

A faházakban és a teraszokon tilos a dohányzás. A szobákat érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10-ig kell elhagyni. A kemping parcellákat érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 11 óráig kell elhagyni.

Horgászat
A Kemping közvetlenül a 3,5 ha-os horgásztó partján fekszik és kiváló horgászati lehetőséget kínál vendégeink részére.
A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég  ,míg  napijegyes horgászok részére  a tó  másik oldalán  15  számozott horgászstég várja a vízpart szerelmeseit.
A szállásfoglaláskor és a napijegyes horgászat előtt célszerű horgászstéget is foglalni előre!
A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér.Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér. Védett halfajok: tavi pisztáng, garda.

A horgászat szabályai:
Általános horgászati idő: március 1-től szeptember 30-ig: 07 órától 20 óráig; október 1-től március 31-ig 07-tól 17 h-ig.
Éjszakai horgászat esetén figyeljenek a horgászhely megfelelő kivilágítására. Éjszakai horgászat csak szállóvendégek részére biztosított.

Napijegyet fényképes igazolvány ellenében adunk ki. Napijegy a kemping recepción válható. A tó partján kialakított főző- és sütőhelyek találhatók, tüzet rakni ezeken a helyeken szabad!

Vállaljuk cégek, baráti társaságok részére horgásztalálkozók, horgászversenyek megszervezését szállással és vendéglátással együtt.

A szállásfoglaláskor és a napijegyes horgászat előtt célszerű horgászstéget is foglalni előre!

Képek a szálláshelyről: Berek Horgászpark adatlapja

Berek Horgászpark, 9361 Hövej, Napsugár utca 25

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!