• 21460 Horvátország, Hvar sziget, Stari Grad, Vukovarska cesta 47.
  • Horvt mobilszm: 00385-955185830 (magyarul is)
  Szállások     Hvar sziget, Stari Grad     Stari Grad Apartman

Stari Grad Apartman - Hvar sziget, Stari Grad

Hvar sziget, Stari Grad, Stari Grad Apartman

Stari Grad Apartman, Hvar sziget, Stari Grad


Hvar szigete a híres The Traveller magazin értékelése szerint a világ egyik legvonzóbb nyaralóhelye. A kristálytiszta levegő frissítő hatása az ősfenyvesek illatától még erősebbnek tunik.

Stari Grad a kontinens egyik legrégibb városkája napsütötte és levendula-illatú, egyik oldalával a sziget belseje felé tekint, ahol levendulamezok és szőlőültetvények váltják egymást üde színpompában, másik fele pedig egy hosszú, jól védett tengeröböllel határos.

Tekintse meg nagyszerű ajánlatainkat, és nyaraljon festői környezetben, a horvát szigetek gyöngyszemein!

Hvar átlaghőmérséklete a tavaszi és őszi időszakban 14,8C-fok, a nyári hónapokban pedig mintegy 23,2 C-fok. Ha mindehhez hozzászámoljuk a tengervíz nyári átlaghőmérsékletét (22,3 C-fok) és a napsütéses órák évi átlagát (2724 óra ), akkor egyértelmű, miért is lett Hvar a híres The Traveller magazin értékelése szerint a világ egyik legvonzóbb nyaralóhelye. A téli hónapok Hvaron különösen enyhék, az átlaghőmérséklet ilyenkor is 10,1 C-fok. A hó pedig akkora ritkaságnak számít, hogy a szállodákban a vendégeket grátisz szolgáltatásokkal kárpótolják, amennyiben a sziget pár órára mégis kifehéredne. A kristálytiszta levegő frissítő hatása az ősfenyvesek illatától még erősebbnek tűnik. Stari Grad a kontinens egyik legrégibb városkája, a napsütötte, levendula-illatú és mintegy 130 éves idegenforgalmi múltra visszatekintő Hvar sziget viszonylatában pedig kétségkívül a legősibb település. Egyik oldalával a sziget belseje felé tekint, ahol levendulamezők és szőlőültetvények váltják egymást üde színpompában, másik fele pedig egy hosszú, jól védett tengeröböllel határos. Különleges fekvésénél és minden igényt kielégítő kínálatánál fogva az egyik legnépszerűbb dalmát nyaralóhely. Klímás apartmanházunk Stari Grad üdülő részén, a kompkikötőtől 2 percre található. Az épület 4 apartmanból és egy szobából áll, melyek mindegyikéhez önálló terasz tartozik. Igényesen berendezett (konyha, tusoló, WC, TV, parkettás hálószoba) apartmanjainkból pazar kilátás nyílik a tengerre illetve a környező hegyekre. Az épület 1000 nm-es fákkal borított telken fekszik. Kisgyermekek számára a teraszon gyermekmedence is van. Az épület alatt lévő garázsban 4, a ház körül a fák árnyékában pedig további 5-6 autó fér el egyidejuleg kényelmesen. A háztól 100 m-re fekszik a csodálatos kavicsos strand, ahonnan egy kellemes, hűs sétányon kerékpárral vagy gyalogosan néhány perc alatt Stari Grad központjába juthatunk. Megközelítés: Split-ből naponta többször indul komp Hvar-ra, mellyel 2 órás hajóúttal lehet elérni a szigetet. (1 autó kb. 180 kuna, 1 fo kb. 26 kuna)

Képek a szálláshelyről: Stari Grad Apartman adatlapja

Stari Grad Apartman, 21460 Horvátország, Hvar sziget, Stari Grad, Vukovarska cesta 47.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!