• 3786 Irota, Petőfi út 57.
  • 30/2299430
  Szállások     Irota     Talentum Falusi Üdülő

Talentum Falusi Üdülő - Irota

Irota, Talentum Falusi Üdülő

Talentum Falusi Üdülő, Irota


Miskolctól 42 km-re, erdőktől körbefogott, 70 fős csereháti kis faluban, csendes falusi környezetben, nagy zöldterülettel, gondozott herba parkkal, mezítlábas ösvénnyel, házias, a szabadtéri kemencében sült étkekkel és a kézművesség kipróbálásának lehetőségével várjuk a 8 fős, rusztikusan berendezett, három napraforgós falusi vendégházunkban, 20 fős turistaházban és a sátorozó helyen a vendégeket.

A falusi vendégházban a 3 db (2+2+4 ágyas) szobához zuhanyozó és teakonyha tartozik. Télen a központi fűtés garantálja a meleget, nyáron a vastag falak tartják hűsen a szobákat. Udvari bejárattal érhető el a konyha, melynek felszereltsége 30-40 fő ellátását képes biztosítani.

A turistaházban 2 db 9 ágyas és egy 2 ágyas szoba áll rendelkezésre. A 9 ágyas szobákban fenyőfából készült emeletes ágyakon pihenhetnek a vendégek. A szobákhoz férfi és női zuhanyozó, edényekkel felszerelt teakonyha és társalgó tartozik. A kézi szőttes falvédők, felújított falusi bútorok a szálláshelynek otthonos, meghitt hangulatot kölcsönöznek.

A sátorozó hely 5 sátor és egy lakókocsi számára biztosít kényelmes, elektromos csatlakozási lehetőséggel, fedett zuhanyozóval ellátott elhelyezést. A sátorozók és lakókocsisok is használhatják a konyhát és étkezőt.

SZÉP kártyát elfogadunk!

Képek a szálláshelyről: Talentum Falusi Üdülő adatlapja

Talentum Falusi Üdülő, 3786 Irota, Petőfi út 57.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!