• H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.
  • 30 - 349 77 55
  Szállások     Jakabszállás     Gedeon Tanya

Gedeon Tanya - Jakabszállás

Jakabszállás, Gedeon Tanya

Gedeon Tanya, Jakabszállás


Üdülési csekk elfogadóhely!

Fő profilunk:
céges tréningek, családi hétvégék, önköltséges kamrafeltöltő disznóölés, egynapos disznóvágás csoportoknak, szilveszter, puszta partik, családi események, , terep- és túralovaglás, lovaglás oktatás, távlovaglás, hagyományőrző programok.

Cégének tréninghelyszínt szeretne találni kollégái csapatépítésére?
Szeretne a családjával eltölteni egy kellemes hétvégét programokkal?

Gyermekkedvezmény program csomagjainkban: 4 éves korig díjtalan, 10 éves korig 50%.

Szeretettel várjuk a pusztán, ahol együtt találja a természetet, a hagyományt, és a modern világ praktikus szolgáltatásait.

Hosszú hétvégékre
Elkészültek a hosszú hétvégés programjaink Húsvét, Május 1, Pünkösd.

Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

Bármi kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére!
 
Kedves Partnerünk!
Készítettünk az Ön részére szállás nélküli disznóvágás programot. Ezért jóval kedvezőbb áron tudjuk kínálni. Természetesen a két éjszakai szállással hétvégi programként ajánlott önköltséges disznóölést továbbra is értékesítjük.

Egynapos disznóvágás csoportoknak
 
Pusztai romantika pároknak
Varázsoljon kedvesének meghitt ünnepet -segítségünkkel- a szürke hétköznapokban. Ajándékozzon egy felejthetetlen hétvégét, békét, derűs nyugalmat, és romantikát az igazi pusztán elegáns környezetben. Mától december 20-ig, illetve 2009. január 1- 31-ig a csokor virágot és egy üveg pezsgőt mi biztosítjuk.

Mottó:
Ne nézz, ne nézz hát vágyaid távolába
Egész világ nem a mi birtokunk.
Amit a szív felfoghat magába
Sajátunknak csak annyit mondhatunk.
/Vörösmarty/

Disznóvágás a szilveszteri programban?
Szilveszteri programunkban szeretne a társaságának látványos és hagyományos disznóvágást? December 30.-án mindezt megtehetjük az Ön igényei alapján. Kérjük érdeklődjön december 5-ig!
 
Egy disznóvágás margójára
Korán jött a reggel, izgatott vendégek állták körül a disznóólat. A disznó maga 180 kilója ellenére sem tiltakozott különösebben a böllérrel, aki egy lövés- egy szúrás kombinációjával földre terítette az ellenfelet. Ezzel kezdetét vette a házi disznótor. A disznótoros program a pörköléssel folytatódott, ahol a végleges epilálás után a disznó szétbontásakor egyszerű volt megállapítani, hogy ebből bizony zsírsütés nem lesz, pontosan annyi zsírnak való van disznóhúson, amennyi a kolbász elkészítéséhez kell. "Update" reggeli után disznótoros ételek kerültek az asztalra, friss májas- és véres hurka, disznósajt, és kóstolgatás minden mennyiségben. A disznóvágás persze semmit sem ér pálinka nélkül, időnként hol azért mert hideg van, hol a disznó lelki üdvéért, hol pedig csak úgy lecsúszik egy-egy pálinka a jobbikból. Délután jókedv, disznótoros káposzta, hurka, kolbász, szalámi, disznósajt újrakóstolás. A disznótor nagyon kedves téli programja lett a tanyánknak mindannyiunk örömére.
 
Kedvezményes családi hétvége a Gedeon Tanyán 3 nap / 2 éj
Az Ön sikere már most biztosított családja és barátai körében amennyiben -javaslatára- az alábbiak megvalósulnak. Mindössze egy órányi autóútra Budapesttől, Szegedtől, vagy Bajától. A családi pihenés legideálisabb helyszínét és körülményét kínálom az igazi pusztában, a Gedeon Tanyán. A helyszínnek szinte kitapintható pozitív kisugárzása van.

Céges tréning
Az elmúlt 20 év tapasztalata és referenciái azt mutatják, hogy team-építéshez, fejlesztő tréningekhez, kihelyezett céges rendezvényekhez ideális helyszín az igazi puszta, a maga hitelességével és eleganciájával. Ez a szolgáltatás fő profilunkká is vált - mivel egyedi és utánozhatatlan lehetőségeink vannak. Különleges előnyünk egyike, hogy a helyben termelt alapanyagokból készült, kiváló házi ételek kerülnek a vendégeink asztalára. Mangalica termékek, szürke marha tej, túró, húsok, biospárga stb.

Egy nap a legendás betyárok földjén
Egy új ízű csoportos pusztaprogram. Egy kis történelmet, és kultúrát is lopunk a programba.
Lovas betyár néhány lovas kunsztot mutat be pl. lófektetés, ostor pattogtatás, stb... Beszélgetés a helyi betyár legendákról közben az ősi népi hangszer, a tárogató hangja is szól a pusztában. Egy kis történelmet, kis kultúrát is lopunk a programba. Lóra ülési lehetőség. (Kedves emlékű fényképek készülhetnek). Majd megtekinthetik az ökoszociális farmunkat és simogatható, etethető állatainkat. (kiscsikó, kisboci, rackabirkák, nyuszik, stb) A családias jelleg megőrzése érdekében a fenti programra naponta csak egy megrendelést fogadunk, így nincs tömeg, addig maradnak vendégeink, ameddig a jókedvük tart.

Disznóvágás
Ma már fontos első kézből tudnia hogy, milyen minőségű alapanyagból készült étel kerül családja asztalára! Amennyiben igazán 80-100 ezer forintot szeretne spórolni és hosszú ideig igen jókat enni a saját készítésű "disznóságokból", érdemes felfigyelnie egyedülálló ajánlatunkra!Ha igénylik, a levágott disznóból készíthetünk a reggelihez sült vért, illetve sült pecsenyét ebédre állófogadásként a hagyományok szerint.

Vasárnap a reggeli után kész árúk csomagolása. Füstölés is megoldható. Nincs lehetetlen!
 
Sziporka program cégeknek
"Őrizd a múlt tüzét - vigyázd a világot" A csapatépítés legideálisabb helyszínét és körülményét kínálom. Az igazi pusztában, a Gedeon Tanyán. A helyszínnek szinte kitapintható pozitív kisugárzása van.A fényűző lehetőségekkel szemben a természet háborítatlanságát, nyugalmát, tisztaságát, az állatok feltétel nélküli szeretetét, őszinteségét kínálom. Semmivel nem helyettesíthető az a testi, lelki nyugalom, amit a madárénekre történő ébredés biztosít.

Képek a szálláshelyről: Gedeon Tanya adatlapja

Gedeon Tanya, H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.