• 6120 Kiskunmajsa Kőkút 26.
  Szállások     Kiskunmajsa     Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping - Kiskunmajsa

Kiskunmajsa, Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping, Kiskunmajsa


A Thermál Motel, Kemping  Kiskunmajsától mintegy 3 km-re, a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában található.

A vendégek a város zajától távol, csendes, nyugodt környezetben pihenhetnek az 5 hektáros, kb. 250 kempingegység egyidejű elhelyezésére alkalmas parkosított 3 csillagos kempingben, ahol számos szálláslehetőség áll rendelkezésre.

A 44 db egy és kétágyas pótágyazható motelszoba mindegyike terasszal, zuhanyzós fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel ellátott. A szobák elhelyezkedése lehetővé teszi közvetlen a szoba előtti parkolást védett parkolókban.

A kemping területén helyet kapott 17 db 2 személyes komfort nélküli faház, melyek kora tavasztól késő őszig olcsó, de kényelmes szálláslehetőséget biztosítanak. A motel közvetlen szomszédságában 13 db 4 személyes összkomfortos faház található, melyek 4 helyiségből állnak., ebből 2 hálószoba, melyből az egyikben emeletes ágyak vannak, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy lakó-előtér. Ezek a faházak egész évben rendelkezésre állnak és terasszal, televízióval, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, villanyrezsóval, kávéfőzővel és konyhasarokkal felszereltek. Baráti társaságoknak, diákcsoportoknak ideális lehetőséget kínálnak a telepített sátrak, melyek 6-12 fő kényelmes elszállásolását teszik lehetővé, áramlehetőséggel, ággyal, ágyneművel. Mindezek mellett a fürdő szomszédságában lévő üdülőfaluban apartmanok és üdülőházak  kínálnak további szálláslehetőséget.

A kemping területén kijelölt tűzrakó- és grillezőhely, kerékpár, tandemkerékpár és bringóhintó kölcsönzési lehetőség, kültéri sakk, csocsóasztal,   ping-pong asztal, WiFi, vendéggép, drinkbár, 200 fős konferenciaterem, sörpavilon, ajándékbolt, játszótér, horgásztó áll rendelkezésre.
Az itt lakó vendégek a recepción kedvezményes fürdőbelépőt vásárolhatnak a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőbe, mellyel minden működő medence- és csúszdaszolgáltatás, a szauna, a sókamra és pezsgőfürdő is használható.

Képek a szálláshelyről: Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping adatlapja

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping, 6120 Kiskunmajsa Kőkút 26.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!