Szállások     Kisrákos     Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház

Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház - Kisrákos

Kisrákos, Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház

Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház, Kisrákos

Kisrákos

KISRÁKOSON a füst és a zajmentes Őrség legszebb környékén, Őriszentpéter és Zalalövő között egyaránt 6-6km-re, közvetlen a falu elején, erdők-rétek és az Őrség legnagyobb tavai; Vadása, a Borostyán fürdő és horgász-tavak ölelésében, a Pankaszi Harangláb-tól 500m-re épült fel már 15-éve, -és újult meg 2008, 2012-ben.
/...mert a csend; minden kreativitás, intelligencia, szeretet és relaxációk forrása,.../

A Vendégház-Panzió egyedülálló és tökéletes lehetőséget biztosít pároknak, családoknak, táboroknak, erdei  iskola-táboroknak, cserkészeknek, különböző rendezvények lebonyolításához, sportolásához,
kézműves foglalkozások megtartásához.

A szálláshely az Őrség legnagyobb tavai Vadása és Borostyántó közelsége miatt, a horgászni és a fürödni vágyóknak is ideális választás.

A térségben megrendezésre kerülő Őrségi Vásárok és Fesztiválok a szálláshelyről könnyen elérhetőek.

A zuhanyzóval és káddal felszerelt nem dohányzó szobák, valamint a földszinten található társalgó, reggeliző, étkező, kávézó, söröző és a nagy méretű népies cserép-kandalló szolgálja, az igazi zavarmentes csendet és kikapcsolódást, minden korosztálynak.

Képek a szálláshelyről: Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház

Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház, 9936 Kisrákos, Fő út 60.

Őrségi Madárfészek Panzió, Vendégház - Kisrákos


SZÁLLÁS ÁRAK 2012
/egy szobában, személyenként reggelivel, id.forg.adóval/

  • 1 fő 6000 Ft/éj
  • 2 fő 4800 Ft/fő/éj
  • 3 fő 4200 Ft/fő/éj
  • 4 fő-től 3800Ft/fő/éj

A szállásár tartalmazza a fél-svédasztalos Continentális Reggelit is.
Őrségi a la Cart Reggeli Specialitások
> 600ft-felárral/fő,..
A szülőkkel egy szobában 5-éves korig a szállás díjmentes, étkezésekből 30%-os engedmények.

Kedvezményes Felnőtt és Gyermek Vacsoramenü lehetőség /leves-főétel-saláta/ étlapról választva, a közeli Őrség Csárdában lehetséges!
20-fő feletti Csoportoknak;
/iskoláknak/egyesületeknek/kluboknak/
..a szállás és étkezésekből,
..további 10-30%-os kedvezményt biztosítunk
..10-fő-től helyben Grill-vacsora specialitások, a Gulyás és Grill-kertben,..

A Panzió és Táborhely Csoportoknak több napra is KIADÓ!!

2012 SZILVESZTER !!!.....még SZABAD !!!
--------------------------------
SZÉP-KÁRTYÁKAT /otp, mkb, k&h/, ERZSÉBET-utalványt, Üdülési-csekket, Eurorest-csekket, szállásra, étkezésre, italra, fakultatív-szabadidős és Rekreációs programokra, szolgáltatásokra is ELFOGADUNK!

Szállásfoglalás feltételei:

A biztos szálláshelyet mindkét fél érdekében, a bruttó szolgáltatási-árak kb.20%-nak befizetésével/átutalásával mint foglaló, tudjuk csak garantálni.

A biztos szálláshely érdekében a foglalási-összeget, a megrendeléstől számított 7-napon belül kérjük utalni a megadott Bankszámlára. A fennmaradó szállás + étkezési és egyéb szolgáltatási összegeket, a szálláshelyen KELL kiegyenlíteni, a szálláshely, étkezőhely ill. szolgáltatóhely tulajdonosának üzemeltetőjének, vagy annak megbízottjának.

Foglalóját elvesztheti a megrendelő, ha már az elküldött szállás-foglalót a megrendeléstől számított 7.-nap után mondja vissza, vagy ha a szálláshelyre meg sem érkezik az általa megjelölt napon. Az érkezési nap előtti 7-napon belüli visszamondás esetén, csak az elküldött foglaló 50%-át áll módunkban visszautalni a feladónak. A foglaló a szállásadótól, duplán kerül visszafizetésre a foglaló feladójának, ha a szállásadó a megrendelt szálláshelyet az érkezési nap előtti 7-napon belül mondja vissza megrendelőjének, ... vagy a szállásadó a lefoglalt szálláshelytől max.25km-es körzetben sem tud hasonló feltételek és komfortfokozat mellett szállást és alapvető ellátást biztosítani vendégeinek, az adott időpontra.
Vendég/megrendelő, ha az előzetesen írásban is lefoglalt szobák számát, létszámot, a szolgáltatások-mennyiségét, az érkezési nap előtti 14-napon belül csökkenti, a korábban már írásban is közölt eredeti megrendelések mennyiségét kell kifizetnie a szálláshely tulajdonosának üzemeltetőjének.
Az utólagos szobaszám és létszám növekedését, ugyanazon a szálláshelyen a szállásadó nem tudja garantálni.

Ha az elfoglalt szálláshelyet a vendég/megrendelő, az eredetileg megrendelt éjszakák számát a lejárati idő előtt bármilyen okból véglegesen elhagyná, akkor is az eredetileg lefoglalt éjszakák számának összegével tartozik, ....vagy a már kifizetett szállásárat, a szállásadónak nem áll módjában visszafizetni!

A szálláshelyet írásban és foglalóval is a megrendelő/k, megrendelésével együtt a fent leírtakat elfogadta és tudomásul vette.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!