• Kübekháza
  • Hotel

Abigél Panzió

Abigél Panzió, Kübekháza

Egy igazi gyöngyszem

Akik az Abigél-hotelbe látogatnak, úgy érzik, mintha egy másvilágba cseppentek volna. Kübekházán, egy kis sváb hangulatú falucska központjában, európai színvonalú, hangulatos apartmanokkal várják a vendégeket.

Már a kapun belépve meglepődnek a látogatók, egy varázslatos parkban találják magukat. Kicsit beljebb haladva még bensőségesebb a látvány a tavakkal, a fa kishidakkal, és a kerti bútorokkal.
Az év minden szakában virágzik valamilyen növény. Igazi kikapcsolódást nyújt a természet szerelmeseinek
A hotel 35 személy részére tud szállást biztosítani 3 csillagos felszereltségű apartmanjaiban. Az apartmanok 2 szobásak, a szobák 1-4 ágyasok. A család létszámának megfelelően választhatnak apartmant a vendégek. A szobákban színes televízió, minibár, telefon szolgálja a vendégek kényelmét. Az apartmanok konyháiban elkészíthetik egyedi ételeiket a vendégek, vagy választhatják az éttermet, ahol széles kínálatból választhatnak.

A kb. 45 főt befogadó étterem mellett még további két 50 fős konferencia és rendezvényterem kínálja a lehetőséget, akár több, egyidőben lebonyolítására kerülő csoportos, vagy nagyobb családi eseménynek. Ha ennél is nagyobb rendezvényt szeretnének megtartani, akkor egy egyedül álló klímájú, rendkívüli tulajdonságokkal bíró, 350 főt befogadó, rendezvénysátor áll a vendégek rendelkezésére. A sátor nyáron, nagy melegben is kellemes, hűs búvó helyet nyújt a meleg elöl, de a hidegebb napokon is jó közérzetet biztosít a vendégeknek, az infra hősugárzóknak köszönhetően. A sátoroldallapokat széttárva a park részévé válik. A sátor mellet álló hangulatos pavilonban esküvői szertartásokat, szónoklatokat, színielőadásokat, hangversenyeket szoktak megrendezni.

Az Abigél-Hotel háborítatlan csendje miatt, kedvelt törzshelye azoknak a cégeknek is, akik szép és nyugodt környezetben szeretik megtartani személyiségfejlesztő tréningjeiket.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

18739 Megtekintés
  • Klíma
  • Kübekháza

Szállás Kübekháza, Abigél Panzió

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Abigél Panzió