• 6755 Kübekháza, Fő utca 86.
  • +36(30)978-1824
  Szállások     Kübekháza     Abigél Panzió

Abigél Panzió - Kübekháza

Kübekháza, Abigél Panzió

Abigél Panzió, Kübekháza


Egy igazi gyöngyszem

Akik az Abigél-hotelbe látogatnak, úgy érzik, mintha egy másvilágba cseppentek volna. Kübekházán, egy kis sváb hangulatú falucska központjában, európai színvonalú, hangulatos apartmanokkal várják a vendégeket.

Már a kapun belépve meglepődnek a látogatók, egy varázslatos parkban találják magukat. Kicsit beljebb haladva még bensőségesebb a látvány a tavakkal, a fa kishidakkal, és a kerti bútorokkal.
Az év minden szakában virágzik valamilyen növény. Igazi kikapcsolódást nyújt a természet szerelmeseinek
A hotel 35 személy részére tud szállást biztosítani 3 csillagos felszereltségű apartmanjaiban. Az apartmanok 2 szobásak, a szobák 1-4 ágyasok. A család létszámának megfelelően választhatnak apartmant a vendégek. A szobákban színes televízió, minibár, telefon szolgálja a vendégek kényelmét. Az apartmanok konyháiban elkészíthetik egyedi ételeiket a vendégek, vagy választhatják az éttermet, ahol széles kínálatból választhatnak.

A kb. 45 főt befogadó étterem mellett még további két 50 fős konferencia és rendezvényterem kínálja a lehetőséget, akár több, egyidőben lebonyolítására kerülő csoportos, vagy nagyobb családi eseménynek. Ha ennél is nagyobb rendezvényt szeretnének megtartani, akkor egy egyedül álló klímájú, rendkívüli tulajdonságokkal bíró, 350 főt befogadó, rendezvénysátor áll a vendégek rendelkezésére. A sátor nyáron, nagy melegben is kellemes, hűs búvó helyet nyújt a meleg elöl, de a hidegebb napokon is jó közérzetet biztosít a vendégeknek, az infra hősugárzóknak köszönhetően. A sátoroldallapokat széttárva a park részévé válik. A sátor mellet álló hangulatos pavilonban esküvői szertartásokat, szónoklatokat, színielőadásokat, hangversenyeket szoktak megrendezni.

Az Abigél-Hotel háborítatlan csendje miatt, kedvelt törzshelye azoknak a cégeknek is, akik szép és nyugodt környezetben szeretik megtartani személyiségfejlesztő tréningjeiket.

Képek a szálláshelyről: Abigél Panzió adatlapja

Abigél Panzió, 6755 Kübekháza, Fő utca 86.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.