• 8449 Magyarpolány, Sallai ú.6.
  Szállások     Magyarpolány     KIRÁLY-HÁZ

KIRÁLY-HÁZ - Magyarpolány

Magyarpolány, KIRÁLY-HÁZ

KIRÁLY-HÁZ, Magyarpolány


Vendégházunk a Bakony szívében a 8-as főútvonal Ajkai leágazásánál  jobbra fordulva Magyarpolányban található. Magyarpolány egy zsákfalu ahol nincs átmenő forgalom.Ennek köszönhető hogy nálunk csend nyugalom fogadja az arra vágyókat.Itt megterem a kék moha mely csak a jó levegőn él meg.

A ház a tájra jellemző stílusban 2008-ban készült új épület.Berendezését is igyekeztünk a ház jellegéhez igazítani.

A  telek hátsó sarkán-távol az utcafronttól-ápolt kertektől határoltan helyezkedi el.Három vendégszobában egyszerre tíz főt tudunk fogadni.Minden szobához tartozik külön fürdőszoba tusolóval+WC.A kényelmes- minőségi matraccal ellátott fekhelyek mellett ággyá alakíthatók a kanapék is.

A vendégek közösségi színtere a tágas egylégterű étkező-konyha-társalgó tíz személyes asztallal kényelmes sarok garnitúrával televízióval.A ház ebből fakadóan különösen alkalmas baráti társaságok csapatépítők számára.

A hatalmas füves udvaron kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére.A kert lakói még a házőrző tacskók vendégszerető barátságos jószágok.A kertben mindig nyílik valamilyen virág a vendégek és a magam örömére.

Az épület korszerű fűtéssel/ fal és padlófűtött/ ellátott ezért egész évben tudunk vendéget fogadni.Nyugdíjas óvónőként népi kézművességgel is foglalkozom.Gyékény szalma csuhétárgy készítő tudományom fogásait szívesen megmutatom az eziránt érdeklődőknek.

A környék kiváló lehetőséget kínál túrázásra, kirándulásokra .Nyáron rengeteg kultúrális program várja a minket választókat.

 

Képek a szálláshelyről: KIRÁLY-HÁZ adatlapja

KIRÁLY-HÁZ, 8449 Magyarpolány, Sallai ú.6.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!