• 6636 MÁRTÉLY Árnyas u. 5-7
  • 06 30 / 329-55-47
  Szállások     Mártély     Hunnia Panzió

Hunnia Panzió - Mártély

Mártély, Hunnia Panzió

Hunnia Panzió, Mártély


A HUNNIA PANZIÓ két, teljesen egyforma lakrészbol áll. Mindkét lakrész 3 felnőtt és 2 gyermek részére nyújt kellemes, komfortos szállást. A nappali, étkező sarokkal, kényelmes, stílusos berendezéssel, műholdas vételre alkalmas tv-készülékkel, széffel áll a vendégek rendelkezésére. A közép szinten található, egy kis konyha minden szükséges felszereléssel, valamint a fürdöszoba, WC-vel, mozsdóval, zuhanyzóval, és mosógéppel. A család fiatal tagjai részére egy kis hálót alakítottunk ki, emeletes ággyal. A nappaliból a balkonra, a közlekedőből, a teraszra lehet kilépni.

A nappaliból lépcső vezet fel a tágas hálószobába, ahol az ikerágy mellett még egy harmadik ágy is rendelkezésre áll. A pelenkázó asztal sem hiányzik a berendezésbol. A hálószoba fent külön mosdóval, és WC-vel is rendelkezik. Az alagsorban található a garázs. A terasz alatt egy pihenő sarok található, kerti bútorral felszerelve.

Vendéglők, bevásárlás
Mártélyon a Boszorkány ABC de számos kisebb udvari élelmiszer üzlet is kínálkozik bevásárlásra. Postai szolgáltatás, és egy Internetes kapcsolattal rendelkező Teleház is rendelkezésére áll az idelátogatóknak.(a Fö u-án.található)
Vendéglői szolgáltatást a "Hullámtér" és a "Hédi söröző" kínál, hangulatos estét a strand, és part közelében. A "Horgász Presszó"-ban nem csak a horgász, hanem a szomjazó vendég is megtalálja azt amit keres. A "Zöldike" finom Pizzáival nyújt lehetoséget egy gyorsétkezésre, vagy egy túra közbeni pihenésre. A községben található "Bütyök csárda", de a közeli Mindszenten a "Birka Csárda" étterem is vonzó pontja turistáknak.(A Fôtéren található, böséges, és jó.)

Ön nálunk a pihenését, egy nyugodt tájvédelmi körzetben találja. Az üdülő övezet a festöi holtágnál, mint a falu Mártély, amit sokan a "béke szigetének" is neveznek. (régi Árpadkori, halászfalu múltal...) kiválóan alkalmas a pihenni vágyóknak. Kirándulások, kerékpár túrák, lovaglás, horgászat, vízi sportok, (kivéve motorcsónak) gyalog és csónaktúrák, (holdfénynél is…!) valamint a mindszenti Tiszánál, Algyönél, Szíksósfürdon a nudizmus (FKK) hódolóinak is kínálkozik kikapcsolódási lehetoség. Ha pedig valaki a termálfürdo elonyeit szeretné élvezni, akkor közeli Hódmezovásárhelyen, Szentesen, Gyopárosfürdon ezt is megtalálja. A környezo alföldi városok: Szeged, Hódmezovásárhely, Szentes, Mindszent, Szegvár is kellemes kirándulások célpontjai lehetnek. Az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkot nem lehet kihagyni a gyakran meglepetésszerü programjaikkal, és sehol máshol nem látható hagyományokkal. A honfoglalásunk emlékére készült Feszty körkép, minden embert lenyűgöz és felejthetettlen emlék marad. Ismerje meg az alföldi élet szokásait, helybéli ételeit, fürdoit, természeti szépségeit és nyugalmát ami mindég vissza várja az idelátogatót. Itt nem csak üdül, de új eröre is kap, a fáradt, nyugtalan lélek. Töllünk a szegedi Szabadtéri Játékok is könnyen elérhetok. A vendéglok legjavát ajánljuk és a további helyi lehetöségekröl is szívessen tájékoztatjuk. Éjszakai programokból, (bárok, diszkók stb.) is van boven választék. A környék múltjába való betekintést a Múzeumok biztosítják, amit ajánlatos felkeresni.

Hódmezővásárhelytől 6 km-re, Szentestől 21 km-re a Tisza holtágánál fekszik az Árpádkori kis halászfalu. (1360 L.) Az ország egyik legnagyobb tájvédelmikörzetének közelében. Budapesttől kb. 174 km-re, amiböl lehet az utólsó szakasz kb. 64 km. kellemes nyugodt alföldi országút. Vonattal is könnyen elérhető, a nyugati pályaudvarból, így lehetséges a múltszázadbeli nosztalgikus kis mártélyi vasútállomásra megérkezni.

Képek a szálláshelyről: Hunnia Panzió adatlapja

Hunnia Panzió, 6636 MÁRTÉLY Árnyas u. 5-7

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!