• 3145 Mátraterenye, Fő u. 1.
  Szállások     Mátraterenye     Ádám-Vár Vendégház

Ádám-Vár Vendégház - Mátraterenye

Mátraterenye, Ádám-Vár Vendégház

Ádám-Vár Vendégház, Mátraterenye


Ajánlom: - HORGÁSZOKNAK, - vadászoknak, - kirándulóknak, - kerékpárosoknak, - természetbarátoknak, - nagycsaládosoknak, - baráti társaságoknak.

Lehetőségek:
- 2db körülbelül 10-10 hektáros rendszeresen telepített, horgászegyesülettel rendelkező horgásztó van a közelben.
- A Vendégház is rendelkezik egy 11 hektár területen elhelyezkedő réttel, amelyen egy 1,5 hektár nagyságú tó terül el.
- Vadásztársaság is működik a területen. - A tó és környéke élővilága: kárász, keszeg, kevés ponty, vízisikló,teknősbéka, többfajta béka, a nádasban sokféle madár, gém, fácán, vadkacsa ...stb.
- A gombákat kedvelők is megtalálják számításukat.
- Nagyon sok kirándulóhely található a környéken, de aki csak pihenésre vágyik, az a Vendégház kertjében napozhat, hűsölhet a nyitott faház (filagolia) és a fák árnyékában, élvezheti a hely adottságait.
- A szabad tűzhelyen szalonnasütésre, bográcsozásra, a grillező kályhában különféle húsok és zöldségek elkészítésére van lehetőség.
- A falu élelmiszer üzleteiben bevásárlási lehetőség kínálkozik.
- Gépkocsival érkezők kerítésen belül parkolhatnak.
- A focipályán nagyobb meccsek is lejátszhatóak.
- Buszmegálló kb. 100 méterre esik a háztól. (Egerbe, Salgótarjánba közvetlen buszjárat)
- A Szlovák határ (Somoskőújfalu) 20 km-re van.
- Nagy társaság akár sátorozhat is.
- Kerékpár, horgászbot és csónak bérelhető. / Előre jelzett igény esetén. /

A Vendégházról: 3 db 3 ágyas szoba biztosítja az éjszakai nyugalmat, mely szükség esetén pótágyazható. Minden szobához tartozik 1-1 zuhanyzóhelyiség hideg-melegvizes zuhannyal, mosdóval és WC-vel. A folyosóról nyíló külön bejáratú szobákon kívül még egy teljesen felszerelt konyha-étkező is rendelkezésre áll, ahol gázkályha, mosogató és hűtőszekrény szolgálja a kényelmet. Itt akár 12 ember is étkezhet egyszerre. A központi fűtés lehetővé teszi a téli időszakra is a szállás igénybe vehetőségét. Az étkezőben televízió, rádió és egy rexasztal található. 50 km-s körzetben több gyógyvizes strand van, amik különféle problémákra nyújtanak gyógyírt. Bízom benne, hogy a vendégházban eltöltendő idő kellemes kikapcsolódást, pihenést és sok örömet nyújt Önnek. A közeli Szíveslátásra Schlotter Ferenc

Képek a szálláshelyről: Ádám-Vár Vendégház adatlapja

Ádám-Vár Vendégház, 3145 Mátraterenye, Fő u. 1.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.