• 3400 Mezőkövesd, Fülemüle u. 2.
  Szállások     Mezőkövesd     Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness - Mezőkövesd

Mezőkövesd, Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness, Mezőkövesd


Gyógyítás – Kényeztetés – Pihenés - Komfort

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található.
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** nevében és szolgáltatásaiban is a teljességet jeleníti meg. Szállodánkba érkezvén együtt találja a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, a pihenést az év minden napján, valamint a konferenciák, rendezvények, bemutatók kiváló helyszínét.
A szálloda 134 szobája a legkülönfélébb igényeknek megfelelően került kialakításra.

A Thermal Area teljességét négy medence biztosítja. A 2 élményfürdő, a 2 részre osztott gyógyvizes medence és az úszómedence mellett szaunavilágunk kiválóan alkalmas a modern élet okozta stressz és megterhelés oldására. Válogathat egyebek mellett a naturista-, a merülő medencés-, és az infra szaunában, a különleges aroma-, és jégkamrákban, valamint a sóbarlangban való ellazulások közül. A kiváló összetételű és minőségű gyógyvíz kéntartalma bőrön át felszívódik, értágító hatása révén csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, mindamellett gyulladáscsökkentő hatású.

Wellness kezeléseink száma széles skálán mozog. Wellness Centrumunkban a legkülönfélébb rekreációs kezelések, masszázsok, pakolások és fürdők teszik teljessé gondtalan pihenését.

9 terem – modern technika – profizmus
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** konferenciatermei nagyobb vállalati rendezvények, tanácskozások lebonyolítására is kiválóan alkalmasak. 9 termünk akár 180 – 230 fő egyidejű befogadását teszi lehetővé. 3 termünk szekcionálható. Termeink mindegyike természetes fényű, szabályozható légkondicionálóval ellátott. A színvonalas rendezvények megtartásához szükséges legmodernebb technikai felszereltségeket a szálloda biztosítja.

Színvonal – Minőség – Egyediség – Vitalitás
Kínálatunk változatosságával, látványos gasztronómiai eseményekkel étkezéseiket élménnyé varázsoljuk! A hagyományos és a modern magyar, valamint a mediterrán konyhai stílusok harmonikus egysége és választéka a legkülönfélébb igények kielégítését garantálja! Egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniában a Wellness és Balneo értékrendjével. A szálloda halljában kialakított Lobby Bár és a Thermal Terasz egész nap a vendégek kényelmét szolgálja. A Lobby Bár különlegessége a rendkívül széles ásványvíz és pálinkaválaszték. A Lobby Bárból természetesen nem hiányozhatnak a legjelesebb magyarországi borászok nedűi, valamint az egri és bükkaljai borok sem.

Árak:

Napi szobaár - 1 éjszaka

2009.05.01. - 2009.09.17. - Classic kétágyas szobában
2 fő részére: 28 000 Ft (122 €)

2009.11.06. - 2009.04.30. - Classic kétágyas szobában
2 fő részére:: 24 000 Ft (104 €)

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Büféreggeli
  • Thermal Area korlátlan használata
  • Fitness Terem korlátlan használata
  • Idegenforgalmi adó
  • Zárt parkoló igénybevétele

További árainkról érdeklődjön telefonon, e-mailen.

Kapcsolat:
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
Cím: H-3400 Mezőkövesd, Fülemüle u. 2.
Telefon: +36 49 / 505-030
Fax: +36 49 / 505-039

Képek a szálláshelyről: Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness adatlapja

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness, 3400 Mezőkövesd, Fülemüle u. 2.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!