• 3400 Mezőkövesd, Zsóry-fürdő Hajnal u. 2.
  Szállások     Mezőkövesd     Hajnal Hotel

Hajnal Hotel - Mezőkövesd

Mezőkövesd, Hajnal Hotel

Hajnal Hotel, Mezőkövesd


HAJNAL HOTEL ***

HOTEL
Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő. E kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel sikertörténete.
A hotel karrierje egy nagyon kedvelt családias panzióként indult. A végtelenül tisztességes és barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét.
Az elégedett , gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén.
A hotel 125 fő befogadására alkalmas.
Felszereltsége: Étterem, saját parkoló, konferencia terem,  LIFT, gyógyászat, wellness részleg.

ÉTTEREM
120 fős étterem magyaros , vegetáriánus, diabetikus, modern ételekkel,A'la cart és gyermek étlappal várja vendégeit.
A felszolgált magyaros ételek bőséges adagban kerülnek a vendég asztalára.
/étlap: mellékletben/

SZOBA
 Az 54 szobás Hajnal Hotel szobáinak közel fele klímatizált. A vendégek a kétágyas elhelyezés mellett egyágyas vagy három és négyágyas szobát is választhatnak.
A szobák televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek.

KONFERENCIATEREM
50 fős konferenciatermünk minden igényt kielégít. Modern eszközeink (videoprojektor, írásvetítő, diavetítő, flipchart, videomagnó, kérésre laptop számítógép).
A technikai eszközökön túl segítőkész személyzetünk is biztosítja , hogy a konferencia résztvevői elégedetten  távozzanak egy hasznosan eltöltött nap, vagy napok után.

GYÓGYÁSZAT, WELLNESS
A Hajnal Hotel gyógyászati egysége páratlanul jól felszerelt. A közhiedelemmel ellentétben a masszázsok és fürdők nem csupán gyógyításra, hanem prevencióra és élvezetes kikapcsolódásra is szolgálnak. Húszévesen is pazar élményt és csodálatos felfrissült nyújtanak szolgáltatásaink.
Orvosi irányítás mellett működő gyógyászati rendelés.
A tartó és mozgató apparátus, a mozgásszerv rendszeri betegségek gyógyítására, rehabilitáció és prevenci céljából a Hajnal Hotel az alábbi berendezésekkel várja vendégeit:
Négy rekeszes galvánfürdő, interferencia, tens, ultrahang, galvánáram, ingeráram.
Magnetoterápia, szénsavas kádfürdő, vízsugármasszázs. Kétfunkciós tangentorok: örvényfürdővel kombinált tangentor, galvánfürdővel kombinált tangentor, tangentor szénsavgázfürdővel kombinálva. Iszappakolás.
Masszázsprogramok:
A masszázs a test és a lélek gyógyszere, ugyanakkor az önfeledt kikapcsolódás és felfrissülés eszköze:
Frissítő svédmasszázs, mellkas- has- talp és arcmasszázs, gyógymasszázs, thai masszázs, kínai masszázs, orosz-tibeti mézes masszázs.
Az alagsorban korszerű szauna, pezsgőfürdő, sókamra, konditerem, infrakabin, fény- aromaterápia, kozmetika áll a vendégek rendelkezésére.

ÁRAINK
A szobaár tartalmazza: svédasztalos reggeli, szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, sókamra, infrakabin, konditerem,melegvizes gyógymedence és zárt parkoló használatát.
 
KÖRNYÉK BEMUTATÁSA
-    Zsóry-fürdő
Az Európ szerte egyre ismertebb és kedveltebb Zsóry-fürdő vize természetes gyógyvíz kalcium- magnézium-hidrogén karbonátos szabad szénsavat tartalmazó hévíz. A gyógyvíz kiválóan alkalmas reumás megbetegedések, izületi gyulladások és kopások, különböző női betegségek, valamint sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére.
-    Mezőkövesd – „Matyóföld fővárosa” : népművészetéről, fesztiváljairól, templomairól híres kisváros számos látnivalót tartogat az idelátogató vendégek számára.
Mezőgazdasági Múzeum, Kis Jankó Bori Múzeum, Jézus Szíve templom
-    Eger 20 km  - Török fürdő,  Egri Vár, Líceum, Egri bazilika, Szépasszonyvölgy
-    Miskolctapolca – Barlangfürdő (45 km)
-    Diósgyőri vár  ( 40 km)

Képek a szálláshelyről: Hajnal Hotel adatlapja

Hajnal Hotel, 3400 Mezőkövesd, Zsóry-fürdő Hajnal u. 2.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!