• 3400 Mezőkövesd Zsóry-Fürdő, Napfürdő út 3
  Szállások     Mezőkövesd     Rózsa Étterem-Panzió

Rózsa Étterem-Panzió - Mezőkövesd

Mezőkövesd, Rózsa Étterem-Panzió

Rózsa Étterem-Panzió, Mezőkövesd


Mezőkövesden a Zsóry Gyógy és Strandfürdő szomszédságában az alföldi tájak stílusjegyeit viselő impozáns épület a Rózsa Étterem Panzió. A ház tulajdonosai művészet szerető és pártoló emberek, így az épület egyedi design alapgondolata is az övék, a kivételezésben pedig a helyi népi iparművészek voltak segítésre. A várostól 3 kilométerre található, valamint a környező turisztikai városok is könnyen megközelíthetők.

A 8. éve működő Rózsa Étterem - Panzió családi, baráti, esküvői, illetve egyéb rendezvényeknek ad helyet. Megismerkedhetnek a környékbeli tájak borkultúrájával akár egy borkóstolás, akár egy borvacsorai rendezvény keretében. Remek étlappal és konyhával rendelkezik. I. osztályú panziója 12 db kétágyas szobát foglal magába. A szobák televízióval, mini bárral, telefonnal, internet csatlakozással felszereltek, klimatizáltak.

Minden szoba fürdőszobás, melyek hajszárítóval is rendelkeznek. Átutazó, hosszú hétvégés, hetes üdülésre vágyó Vendégeknek egyaránt kényelmes, otthonos szállást tudnak biztosítani. Látogasson el, sok szeretettel várják régi és új Vendégeinket.

Képek a szálláshelyről: Rózsa Étterem-Panzió adatlapja

Rózsa Étterem-Panzió, 3400 Mezőkövesd Zsóry-Fürdő, Napfürdő út 3

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!