Szállások     Nagymaros     Naspolya Vendégház Nagymaros

Naspolya Vendégház Nagymaros - Nagymaros

Nagymaros, Naspolya Vendégház Nagymaros

Naspolya Vendégház Nagymaros, Nagymaros


Szállásunk az Országos Kék Túra útvonalán található nyugodt környezetben, mégis közel a városközponthoz (800 méter). Érkezhetsz autóval, vonattal, biciklivel, vagy akár a Dunakanyar hajójáratok egyikével!
A ház 31 négyzetméteres, így 2-4 fő elhelyezésére ideális. A kényelemről egy teljesen felszerelt konyha és klíma is gondoskodik.
A szálláshoz saját kert, napozóterasz, hintaágy és parkoló is tartozik, a gyerekeket homokozó várja. Kerti sütögetéshez tárcsát, bográcsot, nyársakat és tűzifát is biztosítunk.
A Naspolya vendégház bababarát. Kis kádat, etetőszéket és utazóágyat/járókát kínálunk a legkisebbek számára. Gondoltunk az esős napokra is, ilyenkor vendégeink a házban található társasjátékkal, újságokkal, könyvekkel mulathatják az időt.

Képek a szálláshelyről: Naspolya Vendégház Nagymaros adatlapja

Naspolya Vendégház Nagymaros, Nagymaros

Árak

Irányár: 18 000 Ft/ház/éj 2 főre

További felnőttek: 6000 Ft

Gyermek 3-14 év között: 3000 Ft

Gyermek 3 év alatt ingyenes

Kiemelt időszakokban egyedi árszabás.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.