• 5463 Nagyrév, Tópart utca 12-14
  • +36-20-388-43-90, Fekete Sndorn
  Szállások     Nagyrév     Szőke Tisza Pihenőparkban

Szőke Tisza Pihenőparkban - Nagyrév

Nagyrév, Szőke Tisza Pihenőparkban

Szőke Tisza Pihenőparkban, Nagyrév


A Szőke Tisza Pihenőparkban összesen 3 különálló ikerház sorakozik, saját parkolóval, szinte közvetlenül a Tisza parton. Vendégeinket így 6 darab, egyenként 4 fős (2+2), nagy terasszal (16 m2) rendelkező apartmanba várjuk. A lakások belül 24 m2 alapterületűek, egyszobásak, berendezésük egyszerű, praktikus és teljesen felszerelt. Mindegyikhez külön zuhanyzós fürdőszoba és mini konyhasarok tartozik villanytűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és mikróval.

Házainkkal szemben az udvaron építettünk egy nyári fedett pihenőt, ahol búbos kemence, beépített bográcsozó és grillező hely található hideg mosogatóval. A házak mögött pedig egy télen is használható, falusias jellegű zárt közösségi helyiség van. Mindkettő alkalmas 20-24 fős rendezvények befogadására. A kocsmasportok kedvelőinek rexasztal és csocsó áll rendelkezésre. A kicsik szórakoztatására kialakítottunk egy kis kerti játszósarkot, homokozóval, mérleghintával és játék tekével. Ezen kívül tollasozásra is van lehetőség.

Szálláshelyünk bababarát, előzetes egyeztetéssel babaágyat tudunk biztosítani. Házi kedvenc hozható.

A Pihenőpark egész évben nyitva van, a téli szezon zavartalanságát komfortos központi fűtés biztosítja.

Érdekesség, hogy vendégházaink falai színes bontott téglából épültek, nem ritka közöttük a XIX. századból való címeres darab.

Képek a szálláshelyről: Szőke Tisza Pihenőparkban adatlapja

Szőke Tisza Pihenőparkban, 5463 Nagyrév, Tópart utca 12-14

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.